Oktatók

Németh Balázs

Németh Balázs

Kis Richárd

Kis Richárd

Gangó Krisztián

Gangó Krisztián

Egyéni képzés

A rég megválaszolatlan kérdések megvitatására találtuk ki egyéni képzésünket. Személyes konzultációk során felteheted az összes kérdésedet, ahol vezetőoktatóink (Kis Richárd, René, Németh Balázs, Gangó ) készséggel állnak rendelkezésedre.

Képzési díj
Az egyéni képzés személyes konzultáció díja: 10.000 Ft / 90 perc.

Nem tudod, merre tovább?

Elakadtál, nem tudod, hogyan folytasd a projektet? Ne aggódj, mindenkivel előfordul. Hozd be a projekted, zeneszerkesztő szoftvertől függetlenül segítünk neked. Sokszor megesik, hogy leragadsz egy ötletnél. Több szem többet lát, segítünk átlendülni a nehézségeken.

Hogy szól a zeném?

Egyik legnehezebb feladat önmagunk megítélése. A szakmában nem járatos barátok, haverok véleménye nem fog téged segíteni a fejlődésben. Ha nem vagy biztos a hangzásodban, fordulj hozzánk megnézzük a zenédet, kiértékeljük és ellátunk hasznos tanácsokkal.

Erőtlen?

A mixing mastering talán a legvitatottabb téma az egész zeneszerzésben. Ahány ember, annyi fajta megoldás. A konzultáció során megmutatjuk, hogyan igazodj ki a rengeteg plugin között, mi az amire figyelned kell és hogy kezdj neki egy zenének mixelés során.

Live Act, élőben zenélés?

Nem tudod, milyen felszerelést használj fellépéseid során? Érdekel az Ableton, Live Act lehetőségei? Megmutatjuk, hogy érdemes kivinni zenédet a nagyszínpadra! Mi az, amire figyelned kell, hogy ne történjen semmi fennakadás a fellépéseid során.
.

Push2, iPad, APC20, APC40, Maschine, Launchpad, Virus, Analóg eszközök?

Nem tudod, milyen eszközt vegyél? Nem ismered a kezelésüket? Nálunk rengeteg eszközt megtalálhatsz. Segítünk megtalálni a megfelelőt. Ha már megvetted és nem tudod beüzemelni vagy csak kíváncsi vagy a képességeire, hozd be hozzánk segítünk kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.

Hova tovább?

Úgy érzed, elérted a korlátaid, de még mindig hiányzik az a kis szikra? Hozd be a zenéd, megvizsgáljuk és tanácsot adunk ahhoz, hogy mit változtass, mi az ami még kevés a zenédben. Hidd el, biztos, hogy tudsz még hova fejlődni! Bárki képes rá.

René Balog-Dutombé

René Balog-Dutombé

Márián Tamás

Márián Tamás