Masterclass

Fellépőink

Diaz Wellhello producer és énekes

Diaz

Bár manapság elsősorban a Wellhello egyik elnökeként ismerjük, Diaz karrierje a zenekarnál jóval korábban elkezdődött. Közel tíz éve írja zenéit a hazai hiphop és pop színtér fontos szereplőinek, emellett rengeteg rádiós slágerrel és közismert bulihimnusszal tette le a névjegyét a magyar zene asztalára, mielőtt Fluorral társult, hogy megalakítsa a Wellhello-t. Undergroundban és mainstreamben egyaránt otthonosan mozog, dolgozott többek között Sub Bass Monsterrel, a Hősökkel és a Halott Pénzzel, de Hiennel, Gáspár Lacival és Caramellel közreműködve is remek beatek gördültek ki a producer fejéből. Számtalan szerzeménnyel gazdagította A Dal című eurovíziós előválogató műsorát (például Szakács Gergő előadásában is), emellett a RedBull Pilvaker tracklistjéről is sok mindent köszönhetünk neki.

Maddow

Kis Richárd bő 7 éve foglalkozik elektronikus zeneszerzéssel. Megjelenései olyan kiadókhoz köthetők, mint a Revealed Recordings (Hardwell kiadója), Protocol Recordings (Nicky Romero kiadója), Big Fish Recordings (Lazy Rich és Hishee kiadója) és az Xtralife (Tristan Garner kiadója). Olyan elismert előadók játsszák hétről hétre a zenéit, mint Dyro, Hardwell, Swanky Tunes, Far Too Loud, Husman, Gregori Klosman, Tom Swoon, Mike Hawkins, TV Noise, Charlie Darker, Tommie Sunshine, Arston, Matt Nash, Chris Avantgarde, Sick Individuals, Stadiumx, valamint JumoDaddy. Évről évre fellép a Balaton Soundon és a Sziget Fesztiválon, emellett számos más helyen is találkozhattattok vele. Megfordult többek között olyan klubokban is, mint a RIO, Akvárium vagy Gödör Klub.

Ezenfelül részese  a ‘The Dubstep Story’ bulisorozatnak, ahol az underground dubstep műfajt hozza el a közönségnek. 

Már kétszer jelölték ‘Az Év Felfedezettje’ kategóriában a Ballentine’s Music Awardon, illetve lehetősége adódott több nagyobb helyen is megmutatni tehetségét élőben: Balaton Sound, RIO, Akvárium, Corvin tető, stb. Mottója: “10-ből 9 ember feladja. Te legyél az az Egy, aki nem!”.

JumoDaddy

JumoDaddy, az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tizenöt éves színapdi és stúdió rutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb DJ-producere, aki stiláris megkötöttségek nélkül mozog az basszus zene, a latin ritmusok, a pop, és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között. A külföldi DJ szcéna olyan nagyjai játszák dalait mint pl. Skrillex, Diplo, Dillon Francis vagy Afrojack. A hazai piacon saját zenekarai mellett olyan zenekarokkal dolgozott együtt mint pl. a Halott Pénz, a Margaret Island, a Brains, Lotfi Begi vagy Bye Alex. Három éven át volt a Petőfi Rádió DJ-szerkesztő-músorvezetője, a Dj Szövetség – Ballantines Music Awards háromszoros nyertese az “ungerground hazai dj” kategóriában. A 2018-as Petőfi Zenei Díj nyertese az év DJ-je kategórában. Többszörös Fonogram díj jelölt.

Szabó Ádám

Szabó Ádám 2001-ben, az akkoriban még Fruity Loops-nak ismert zeneszerkesztő 3. verzióját használta legelőször, és azutan sem váltott, a már FL Studio 20-nak ismert DAW szoftverről. Egy Image-Line remix versenyt is megnyert, aminek köszönhetően Alpha tesztelő lett, így a program készitőivel is szoros kapcsolatban áll. Az FL Studio 12, és a legújabb FL Studio 20 verziókban is az ő projektjei lettek a program nyitózenei. Az “Adam Szabo & Johnny Norberg – I Wanna Be”, valamint “Adam Szabo & Johan Vilborg feat. Johnny Norberg – Knock Me Out” alkotások mind megtalálhatók a Demo project mappában. Ezen kívül a 5x világ legjobb Dj-jének választott Armin Van Buuren Dj éves mix lemezén (A State of Trance) is többször feltűnt alkotásaival. Ezen felül saját programozású szintetizátorairól is híres mint Jp8k vagy a Viper szintetizátor. A világ egyik legjobb Sound Designerének tartják.

Bemutatónk tartalma és egy kis kedvcsináló

Diaz ( Wellhello ) program

Szakmai bemutató a Wellhello zenekar kész vagy készülő szerzeményével és kérdezz-felelek az előadás résztvevőivel.

 • Zenei ötlet megszületése
 • Zenei felépítés
 • Színpadi előadás
 • Projekt bemutatás

JumoDaddy

JumoDaddy bemutatja egy éppen készülő dalszerzeményét. Az alábbi témákat fogja a projekt bemutatása során elemezni:

 • Stílus (dubstep, riddim, hardstyle),
 • szerkezet, dalfelépítés,
 • sound design,
 • mixdown,
 • mastering,

Maddow

Kis Richárd bemutatja az FL Studio könyet.

 • Elmondja, hogy mitől lett különleges ez a könyv. Beszél az
 • FL Studio legújabb 20-as verziójáról. Milyen újításokat tartalmaz, milyen előnyei vannak a többi zeneszerkesztő programmal szemben.
 • Ezután bemutatja egy saját projectjét amelyet FL Studioban írt
  meg.
 • Így a projecten keresztül még jobban beletekinthettek az FL Studio működésébe.

Szabó Ádám

 • Bemutatja Sound Design ismereteit az FL Studio könyv alapján.
 • FL Studio legújabb 20-as verziójának a New Stuff nevű alap zenéjét is prezentálja nektek. Mind zenefelépítésileg, mind az egyes hangeszerek felépítését bemutatja.
 • Így a projecten keresztül még jobban beletekinthettek az FL Studio működésébe.

FL Studio könyv bemutató

A két szerző, Szabó Ádám és Kis Richárd közösen mutatja be a Magyarországon egyedülálló FL Studio Szoftverelmélet és zenefelépítés szakkönyvet.

-Az FL Studio rövid története

-Az FL studio sajátosságai, előnyök és eszközök

-A könyv bemutatása

-Project-betekintés

Részletek hamarosan!

Visszatekintés első Masterclass

StadiumX interjú

Crazibiza interjú

Nyereményjáték


Lehetőséged van megnyerni ezt a Focusrite iTrack Solo-t a Friendlyhouse felajánlásából. Mindössze annyi a dolgod, hogy részt veszel az eseményen.

Hol és mikor?

Ekkor találkozunk:

2019. február 24. (Vasárnap)
12:00-17:00

Bemutató exkluzív helyszíne:

Academy Golf Budapest
1037 Budapest, Perényi út 6.

Kedvet kaptál? Jelentkezz!

Jegyárak és tudnivalók

Helyek telítetsége

85/78 hely foglalt.

     Jegyár 

8.990 Ft / fő

Helyszínen nincs jegyárúsítás

A rendezvényre a jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni. A megadott e-mail címedre küldjük a számlaszámot, ahova a jegy árát át tudod utalni. Az utalást követően elektronikusan érkezik majd a számlánk!

A helyeket a jegykiegyenlítés sorrendjében
tudjuk tartani!

A jelentkezés kitöltése és elküldése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Adatvédelmi szabályzat
A programváltozás jogát fenntartjuk.