Modulok

Zenei producer modul képzés

A Zenei producer modul képzés egy komplex képzés, amiből megtanulhatod a zeneszerkesztés összes fortélyát.  A tanfolyam célja bevezetni hallgatókat a zeneírás tudományába FL Studió és Ableton Live zeneszerkesztő program segítségével. Az 5 hónapos kurzuson azokat a gyakorlati módszereket mutatjuk be egy-egy konkrét zene elkészítése közben, amelyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy professzionális zene kerüljön ki a kezeink alól. A képzés vizsgával zárul.

A záróvizsgán jól teljesítő műveknek megjelenési lehetőséget biztosítunk, valamint a Viva TV-én klip formájában is bemutatják az elkészült zeneszámot! 

A tanfolyam elvégzésével olyan tudást szerezhettek, ami zenei stílustól függetlenül bárhol bátran használni tudtok! A képzést modul rendszerben építettük fel, ami annyit jelent, hogy az egyes modulokat külön is megtudod vásárolni, így csak azt tanulod, amire szükséged van. Természetesen teljes képet akkor kapsz a képzésről, ha az összes modult elvégzed.

A kurzus multiplatform alapú, tehát bármelyik program alapvető használata képessé tesz téged a képzés elvégzésére! A képzés során FL Studio és Ableton Live szoftvereket használunk!

Modulok

Mixing / mastering

A Mixing Mastering képzésen megtanítunk a professzionális lekeverésre. Képessé válsz magabiztosan lekeverni, bármilyen zenei számot. A képzés célja, hogy a következő szintre fejleszd a zenei tudásod a megfelelő hangzás elérésével. A zeneiparban már nagy tapasztalatot szerzett oktatók fogják megmutatni neked lépésről lépésre egy zenei mű lekeverését (mixing) és masterelését!

EQ használata  – Kompresszorok, limiterek  világa – Torzító effektek – A master-lánc létrehozása – Hangszerek szeparálása – Ének/vokál keverése – Noise Gatek reverbek – Limiterek Dithering – Hardware/pluginok – Delayek működése – Noise Gatek, Reverbek professzionális használata

Képzés ára : 69.990 Ft
Képzést oktatják: René Balog-Dutombé, Kis Richárd

Sound design

A Sound Design képzésen bemutatjuk a hangképzés teljes folyamatát. Több professzionális szoftver és analóg szintetizátor segítségével, minden olyan hang kikeverését végigvesszük, ami a mai elektronikus zenében alapvetően fontos! A képzés végeztével önállóan létre tudsz hozni hangokat/hangszíneket szintetizátorok segítségével.

A Hang felépítése – Subtractive szintézis – FM szintézis – Modulációs szintézis – Processzálás – Layerelés – Sampling – Spire szintetizátor – Serum szintetizátor –  Sylenth szintetizátor – Resampling – Lead keverés – Bass keverés – Pad/atmoszféra keverés

Képzés Ára : 69.990 Ft
Képzést oktatják: Kis Richárd, Németh Balázs

Zeneelmélet

A kurzus alatt megismerkedhetsz a zeneeémélet alapjaival, és elsajátíthatod a zeneszerzés főbb technikáit, amelyeket minden producer használ. A tanfolyam során betekintést nyerhetsz a tudatos zeneszerzés folyamatába és megtudhatod, milyen közös vonásokkal rendelkeznek a leghíresebb dalok. A kurzus alatt fejlesztjük a zenei gondolkodást és alapot képzünk arra, hogy a megfelelő formába önthesd kreatív ötleteid!

Ritmika – Hangnemek,Skálák – Akkordok – Dallamok, Riffek – Összhangzattan – Zeneistruktúra -Kreatív technikák, díszítések – Fokozások, Bridgek – Zenei Stílusok jellegzetességei

Képzés ára : 69.990 Ft
Képzést oktatják: Vándor Ádám

Zenei felépítés/Remixing

A Zenei felépítésen egy komplett zeneszámot rakunk össze meglévő elemekből! A képzés célja a különböző zenei stílusok elemzése és a felépítési struktúrák újratervezése. A zenék egyes elemeinek érdemi vizsgálata. Meglévő zene remixelése!

Stílusok elemzése –  Drop készítése – Átmenetek készítése – Dob átmenetek (fillek) beillesztése -Munkakörnyezet kialakítása – Kapott remix anyagok felhasználása – Átkötések kidolgozása – Kész zene küldése előadónak/kiadónak –

Képzés Ára : 69.990 Ft
Képzést oktatják: Kis Richárd, René Balog-Dutombé

Vizsga

Ez a modul csak azoknak érhető el, akik a teljes modul képzésen résztvettek! Célja a komplett zenei vizsgára való felkészítés, a még felmerülő kérdések átbeszélése!

A teljes képzésen a résztvevőknek lehetősége vagy még 1 hónapon keresztül ingyenesen a megadott időpontokban konzultációkra bejárni és a sikeres vizsgára felkészülni!

Képzést oktatják: Kis Richárd, René Balog-Dutombé

Értékelés

A képzés végeztével a hallgatónak egy teljes értékű vizsga feladatot kell prezentálni a vezetőoktatók előtt. Szóbeli,  valamint a teljes képzésre kiterjedő teljesítményértékelést kap az oktatóktól! A vizsgafeladatot követően  az oktatóktól külön értékelést is kap a hallgató! Teljes képzésre kiterjedő teljesítmény értékelés. A képzés végeztével a hallgató 25 forrásból kap különböző értékeléseket.

A teljes képzés ára : 260.000 Ft (részletfizetési lehetőség)

 • Felszerelés

  Az oktatás FL  studio és Ableton Live  zeneszerkesztő szoftverekkel zajlik.

 • Előadások

  5 hónap hétköznap: hétfőn és szerdán 18:00-22:00 óra között,  illetve szombaton 12:00-20:00 óra között.

 • Maximum létszám:

  20 fő

 • Vizsga

  A kurzus elvégzése után a tanulók élő környezetben tesztelhetik tudásukat a Pont nevű szórakozóhelyen. A fellépés után a vizsgabizottság tagjai értékelik a szetteket.

 • Kurzus ára

  260.000 Ft (részletfizetési lehetőség)

 • Időpont

  Hétköznapi csoport: 2017 szeptember 4. hétfő 18:00

  Hétvégi csoport: 2017 szeptember 9. szombat 12:00

12

szabad hely maradt

Ableton Live 9

Ableton Live 9

A Sonic School hivatalos tankönyve

Oktatók