Intenzív
Promo Producer kurzus

A Magyarországon egyedülálló tanfolyam célja bevezetni a hallgatóinkat a Promo Producer-kedés világába.
A 8 hetes tanfolyam végén olyan tudást szereznek meg a tanulók, aminek a segítségével bátran
jelentkezhetnek bármelyik hazai vagy akár nemzetközi tévécsatornákhoz.

Többet szeretnék tudniJelentkezés

A képzésünkkel kapcsolatos legfontosabb információkat itt olvashatod.

Ki is az a Promo Producer?

A Promo Producer dolga a különböző televíziós műsorok, filmek, sorozatok promotálása. Legfontosabb feladata a figyelemfelkeltés. Általában úgy 30 másodperce van arra, hogy elmondjon egy történetet, ami arra ösztönzi a nézőt, hogy megnézze azt adott programot. A Promo Producer pozíciónálja a tv műsort a közönség fejében.

Kiknek ajánljuk a kurzust?

Legfőként azoknak ajánljuk, akik otthonosan mozognak a filmek és a sorzatok világában. Gyakran vágókból lesznek a legjobb Promo Producer-ek, de a kurzushoz nem kötelező a vágás ismerete. A kurzus elején a hallgatók megismerkedhetnek a digitálás vágással is, de a képzés alapvetően a Promo Producer szakma elsajátításra szolgál.

Mivel fogunk dolgozni?

Alapvetően Adobe Premiere Pro és Final Cut Pro szoftverekkel mutatjuk be a a digitalis vágás folyamatát. De a képzés során több a szakmához kapcsolódó programot is bemutatunk.

Mire van szükségem ahhoz, hogy a Sonic Schoolban tanuljak?

A Sonic School biztosítja a képzéshez szükséges technikai felszereltséget, beleértve a szoftvereket is. A házi feladatok miatt egy pen drivet-ot hozzatok magatokkal! Temészetesen saját laptopon is lehet dolgozni!

A kurzus időtartama

A tanfolyam 40 órát foglal magában. Meghirdetett kurzusaink intenzívek: óráinkat hét közbeni és hétvégi idopőntokban tartjuk, 5 fős csoportokban. A hétköznapi tanfolyamot kedd és csütörtök este 6 órától 10-óráig tartjuk, 5 héten át. Vasárnapi kurzusunkat vidéki tanulóinknak ajánljuk, illetve azoknak, akik hétköznap kevésbé érnek rá. A szintén 5 hetes hétvégi kurzus órái déltől este 8-ig tartanak, így a vidékről érkezők is kényelmesen ide tudnak érni, majd haza tudnak utazni.

A kurzus 2016 március 16.-án fog indulni!

A kurzus díja

A tanfolyam díja 140 ezer Ft amit egy összegben kell majd átutalni a regisztráció után megadott bankszámlaszámra legkésőbb 1 héttel a kurzus indulása előtt. Lehetőség van két részletbe átutalni az összeget, viszont ebben az esetben a “Jelentkezés” menüpont alatt a “Megjegyzés, kérdés” rublikába kéretik feltüntetni. A kurzust csak legalább 5 fő jelentkezése esetén áll módunkban elindítani, ellenkező esetben a már befizetett tanfolyamdíjakat visszautaljuk, és e-mailben értesítjük jelentkezőinket egy esetleges későbbi időpontról.

A képzés tartalma

Bevezetés – Ki az a Promo Producer? A promók, az előzetesek világa. Hogyan készül el egy promó?

Zenék – A megfelelő zene kiválasztása. A promó zenére vágása.

Vágás alapismeretek – Mi a vágás, mi a montázs? A filmvágás története. TV szabványok. Videó felbontások. Videó formátumok. Exportálás.

Grafikai alapismeretek – Hogyan díszítsük fel a promónkat?

Promók a világ körül – Külföldi és hazai promók bemutatása és részletes elemzése.

Az oktatást Bozsik Ádám fogja tartani. Az oktató szakmai életrajzát megtalálhatjátok honlapunkon az Oktatók menüpont alatt.

Kedvet kaptál? Jelentkezz!

Jelentkezés

0 + 8 = ?