Fruity delay 3

Fruity Delay 3 – Minden, amit tudni akartál róla!

 A Fruity delay 3 kiváló választás lehet a mixelésre és effektezésre. A mixelésben az egyik legfontosabb dolog a hangszerek térbeli elhelyezése. Nem elég EQ-uzni a különböző hangokat be is kell illeszteni őket a megfelelő helyre (sztereo térbe). Számtalan plugin segít nektek abban, hogy szebben szóljanak a zenéid. A különböző reverbek, delayek és hangerő szabályozók a térbeli elhelyezést segítik. Az EQ és a torzítók a tisztább hangzást hivatottak kellemesebbé tenni. Megint mások a különböző dinamika arányok beállításában segítenek. Ide tartoznak a limiterek és kompresszorok. A lekeverés ezeknek a plugineknek/effekteknek a segítségével valósulnak meg. A lekeverésben másnéven mixelésben nagy segítségetekre lehetnek a különböző delay pluginek. A delay effekteket is több csoportra oszthatjuk tap delay, ping-pong delay, wide delay, vagy ezek kombinációi, mint ez eseben is. Mixelésen kívül különböző hangszerek színesítésre és zenei változások eszközölésére is alkalmasak a különböző delay pluginek.

Fruity Delay 3 bemutatása

Ebben a videóban a Fruity Delay 3 pluginről láthattok egy tartalmas bemutató videót. A Fruity Delay 3 egy fejlett analog delay effekt, amiben könnyedén automatizálhatjátok a delay időt (delay time), illetve tempo szerint is képes alkalmazkodni a különböző automatizációkhoz. A pluginben több hasznos funkciót is találhattok, amivel torzíthatjátok a késleltetést és a feedback opcióval, akár úgynevezett self-oscillation effektet is létre tudtok hozni, hogy így színesítsétek hangjaitokat. A delay felhasználása többrétű. A különböző hangszereiteket, tudjátok vele feldobni különféle sztereotér manipulálásokkal. Másrészt a mixelésben is nagy segítség lehet. A videóban részletesen elemezzük a különböző funkciókat és bemutatjuk azok működését. Lássunk is hozzá!!

További tartalmak

Amennyiben érdekelnek további videók és hasznos tartalmak úgy látogass el FL Studio blogunkra, ahol további ingyenes videókat találhatsz a zeneszerkesztésről FL Studio környezetben. Már kapható az FL Studio könyvünk is, amiből már otthon is megtanulhatod a zeneszerkesztés fortélyait. Amennyiben érdekel itt megveheted tankönyvünket!

Tetszett a poszt? Érdekelne bővebben az FL Studio? Nézz be hozzánk!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.