Gyakran ismételt kérdések

Jelen pillanatban az Ableton Live 10-es verzióját és az FL Studio 20-ast fogjuk használni.

Igen, a parkolás a környező utcákban ingyenes, valamint az iroda épület területén az őrzött parkolóban is tudtok parkolni.

Igen, több plugin pack is van, amit használni fogunk az oktatás alatt. Elsősorban a Fabfilter pluginokat és Waves pluginokat, valamint számos külső szoftver szintetizátort fogunk használni. Ezek beszerzése nem kötelező Ableton Live és FL Studio szoftverek megléte is bőven elegendő a kurzus elvégzéséhez.

Alapvetően egy laptop-ra és Mac-re vagy PC-re, az idő előre haladtával szűkséges lehet megfelelő studió monitor beszerzésre.

Nem, az iskolánknak nem áll módjában diákigazolványt kiadni. A képzéseinken résztvevők általunk kiállított Student Card-ot kapnak, amely többek között a képzés oldalán feltüntetett eszközök és programok vásárlásánál biztosít kedvezményeket.

Iskolánkba a képzéseink modulszerűen vannak felépítve. Ez annyit jelent, hogy modulonként is meg lehet vásárolni az egyes tanfolyamokat. A modulok egymástól függetlenül elvégezhetőek.

A képzésre való jelentkezés nincs korhoz kötve!

A tankönyveinket természetesen a tanfolyamainktól függetlenül is megvásárolhatjátok! A képzésen résztvevőkön további kedvezményeket biztosítunk! webshop.djborze.hu

Igen, a képzéseink hétköznap este 18:00 órától, hétvégén pedig szombat vasárnap 12:00-től zajlanak.