Gyakran ismételt kérdések

Milyen zeneszerkesztő szoftvert fogunk használni?

Jelen pillanatban az Ableton Live 10-es verzióját és az FL Studio 20-ast fogjuk használni.

Tudok parkolni az iskola környékén?

Igen, a parkolás a környező utcákban ingyenes, valamint az iroda épület területén az őrzött parkolóban is tudtok parkolni.

Használni fogunk külső pluginokat?

Igen, több plugin pack is van, amit használni fogunk az oktatás alatt. Elsősorban a Fabfilter pluginokat és Waves pluginokat, valamint számos külső szoftver szintetizátort fogunk használni. Ezek beszerzése nem kötelező Ableton Live és FL Studio szoftverek megléte is bőven elegendő a kurzus elvégzéséhez.

Milyen eszközökre van szűkségem a kurzus elvégzéséhez?

Alapvetően egy laptop-ra és Mac-re vagy PC-re, az idő előre haladtával szűkséges lehet megfelelő studió monitor beszerzésre.

Kapok diákigazolványt a képzéshez?

Nem, az iskolánknak nem áll módjában diákigazolványt kiadni. A képzéseinken résztvevők általunk kiállított Student Card-ot kapnak, amely többek között a képzés oldalán feltüntetett eszközök és programok vásárlásánál biztosít kedvezményeket.

Mi az a modulképzés?

Iskolánkba a képzéseink modulszerűen vannak felépítve. Ez annyit jelent, hogy modulonként is meg lehet vásárolni az egyes tanfolyamokat. A modulok egymástól függetlenül elvégezhetőek.

Hány éves kortól tudok jelentkezni a kurzusokra?

A képzésre való jelentkezés nincs korhoz kötve!

A tankönyveteket a képzéstől függetlenül is megvásárolhatom?

A tankönyveinket természetesen a tanfolyamainktól függetlenül is megvásárolhatjátok! A képzésen résztvevőkön további kedvezményeket biztosítunk! webshop.djborze.hu

Iskola, munka mellett lehetséges a képzést elvégezni?

Igen, a képzéseink hétköznap este 18:00 órától, hétvégén pedig szombat vasárnap 12:00-től zajlanak.