A Képzésről

A haladó tanfolyam során az alap tanfolyam képzési anyagát folytatjuk rengeteg gyakorlással kiegészítve. Az új témák között szerepel Camelot rendszer, rádió mixek készítése Ableton segítségével, haladó mixelési technikák, valamint felvételek készítése OBS program segítségével. Megtanítunk podcastek, rádiómixek és egyéb felvételek szerkesztésére, és egyedibbé tételére hangminták segítségével. A csoportok kisebb létszámúak, így több idő és figyelem jut a résztvevőkre. Stílusodnak megfelelően segítünk a további kreatív folyamatok létrehozásában.

TÉMAKÖRÖK

CDJ-3000 ÉS CDJ-2000 NEXUS2-ES LEJÁTSZÓK

A CDJ-3000-es és 2000-es lejátszók a Pioneer legújabb DJ-konzoljai, amelyek kiváló hangminőséget, kényelmes kezelést és számos haladó funkciót kínálnak a számotokra. A tanfolyam során ezeknek a részletes funkcióit tanulhatjátok meg.

CAMELOT RENDSZER /MIXED IN KEY/

A Camelot rendszer, vagy Mixed in Key, egy zenei kulcsok alapján működő kódolási rendszer, amely lehetővé teszi a DJ-k számára, hogy könnyedén, harmonikusan keverjenek össze zenéket anélkül, hogy azokat ismernék. Ennek a rendszernek bemutatása és elemzése az iskola fontos részét képezi.

Dj szövetség támogatásával

RÁDIÓ MIXEK PODCASTEK KÉSZÍTÉSE ABLETONBAN

Az Ableton Live segítségével könnyedén készíthetsz rádióműsorokat vagy mixeket, lehetőséget nyújtva a zenék szegmentálására, effektek alkalmazására és a hangok kreatív kezelésére, a saját egyéni stílusod szerint. Főleg a rádió mixek készítésére fektetjük itt a hangsúlyt.

Fellépési lehetőség

ACAPELLÁK HASZNÁLATA

Három lejátszón keresztül kerül bemutatásra, hogy hogyan használj különálló vokálsávokat (acapellákat). Az egyes vokálok editálásást is bemutatjuk, valamint effekteket és módszereket ahhoz, hogy tisztán kivehető acapellákat használhass.

DENON ESZKÖZÖK

A Pioneer Dj eszközei mellett fontos megismerni más eszközöket is. Bemutatásra kerül a Denon Prime és a Denond Go is. Ezen felül hibrid módon Pioneer Dj eszközökkel karöltve is kipróbáljuk a Denon eszközöket.

HALADÓ MIXELÉSI TEECHNIKÁK ÉS A LOOP BEMUTATÁSA 

A különböző zenei stílusok mixelési technikáinak ismertetése. Lassú keverés, gyors váltás, EQ helyes használata, több dekken való mixelés stb. Minden effekt használatára megtanítunk, valamint a Loop-olás, mint mixelési segédeszköz is bemutatásra kerül.

DJ SET FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSE

 A DJ set felvételek készítése lehetővé teszi a számodra, hogy rögzítsd és megoszd a saját mixeidet, vagy élő fellépéseidet az emberek számára, hogy bármikor és bárhol meghallgassák a zenéidet. Bemutatásra kerül az OBS képernyőrögzítő és Stream program.

LAPTORÓL VALÓ ZENÉLÉS

A laptopról való zenélés nagyobb rugalmasságot és sokoldalúságot biztosít a setjeid készítésében. Lehetőséget ad neked arra, hogy a zenei gyűjteményedet digitális formában vidd magaddal, és azokat a keverőkön keresztül lejátszhasd. Ezt több szoftver és kontroller segítségével is bemutatjuk a képzés során. Többek között a Virtual Dj és a Serato programokkal is megismerkedhettek.

3

hely maradt

Képzés telítettsége

IDŐPONT

Induló tanfolyam: 2023. szeptember 10. vasárnap 10:00-14:00 szeptember 14. csütörtök 18:00-22:00

IDŐTARTAM

8 hét, heti 1 alkalom 4 órában. Minden vasárnap

FELSZERELÉS

Az oktatás professzionális Pioneer CDJ-2000NXS2-es CDJ-3000-es  lejátszókon DJM-900NX2-es keverőn Pioneer XDJ RX2, Pioneer XDJ XZ és Denon Prime, Denon Prime Go eszközökön zajlik.

ÁR

179.990 Ft Két részletben is fizethető! (Részletben: 2×100000 Ft)

Náksi Attila

Náksi Attila

DJ oktató
Nierderkirchner Antal (Antonyo)

Nierderkirchner Antal (Antonyo)

DJ oktató
Kása Balázs (Canard)

Kása Balázs (Canard)

DJ oktató

Sztár DJ: ANTONYO

Sztár DJ: NÁKSI ATTILA

Haladó

✓ Hogyan használj különálló vokálsávokat (acapellákat) 

✓ Hogyan készíts rádió dj mixeket

✓ Hogyan keverj össze különböző zenei stílusokat

✓ Back 2 back szett egy másik dj-vel

✓ Hogyan készülj fel egy élő fellépésre

✓ Haladó mixtechnikák

✓ Kommunikáció (mikrofonhasználat, social media marketing).

✓ Hogyan működik a dance szcéna (zeneipar, kiadók, jogdíjak, stb social media marketing).

Szakmai vélemények iskolánkról ha nem jelenik meg frissítsd az oldalt!

Newik interjú

DJ Newl interjú

Náksi Attila (Náksi vs Brunner)

Jumodaddy interjú

Antonyo interjú

Danny L (Muzzaik) 

DJ Lauer 89.5 Music FM

Dublic (Next Level) interjú

Loving Arms (Radio 1.) interjú

Spy The Ghost interjú

Crazibiza interjú

Drop The Cheese interjú

 

Hallgatói vélemények vol 1. 

Hallgatói vélemények vol 2.

Hallgatói vélemények vol 3.