A Mixed In Key- az eredeti DJ kulcsfelismerő szoftver kiadta a program 10. verzióját. A szoftver minden eddiginél jobban tudja bekategorizálni a zenéket zenei kulcsok szerint, illetve most már a Rekordbox támogatását is élvezhetjük. Mostmár minden komolyabb zeneiszoftvert támogat, így most már minden kontroleren élvezhetjük áldásos hatását.Mixed in key 10

A Mixed In Key egy olyan alkalmazás, amely felismeri a zenei gyűjtemény kulcsát, és úgy írja be a fájlokba, hogy a DJ szoftver vagy rendszer olvasni tudja. Ez nem csak kulcsfelismerő szoftver: egy nagyon alkalmas ID3 címkeszerkesztővel van felszerelve, és a számok „energiaszintjét” is méri.

Minden dal 1-10-ig rangsorolt attól függően, hogy mennyire táncos. Készíts lejátszási listákat, ahol kedvenc zenéid vannak csoportosítva. Tedd az összes chillout dalt egy másik lejátszási listába. Meg fogod találni a megfelelő dalt a megfelelő időben játszani. Az energiaszint -felismerés megkönnyíti a lejátszási listák létrehozását.

Senki sem szereti az MP3 fájlokat, amelyek tele vannak ócska megjegyzésekkel és egyéb haszontalan információkkal. A Mixed In Key megtisztítja a zenefájlokat, így csak a legfontosabb információk jelennek meg a laptopon vagy a CDJ -n.

Ha szeretnéd megtanulni a harmónikus mixelést jelentkezz iskolánkba!

Mixed in key 10 érdemes megvenni?

Míg a DJ szoftverek manapság képesek elemezni a zenei kulcsokat, a Mixed In Key még mindig a legpontosabb és legkorszerűbb program erre. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amik segítenek a profi DJ -nek jobban elvégezni ezt a létfontosságú feladatot.

Hatalmas előnye, hogy „platformfüggetlen”. Ha két vagy három különböző Dj rendszeren DJ -zik a Mixed In Key segítségével, akkor a zeneszámok legfontosabb adatai mindig ugyanazok maradnak.

Szeretnéd pillanatok alatt felderíteni a lemez legjobb részét? A Mixed In Key automatikusan javasol és tárol műsorszámonként akár 8 cue pontot, így sok időigényes cue-pont keresést takaríthatsz meg, és több órányi előkészítési időt a DJ-kezelő szoftverben.

Bár már nem elengedhetetlen, ha sokat kevered a kulcsokat, vagy több Dj rendszert használsz, mindenképpen nézd meg.

A Mixed In Key 10 Mac és Windows rendszerhez készült, és 58 vagy 39 dollárért kapható frissítéskor. További információ a Mixed In Key weboldalán.