Kezdés július 4.

2

szabad hely maradt

A képzés feltöltötsége

DJ tanfolyam

Oktatóink hitvallása szerint a jó DJ rendelkezik a megfelelő elméleti alapokkal, melyeket a moduljaink teljes körben lefednek. Azonban a DJ tevékenység kiteljesedése kizárólag gyakorlati úton lehetséges, így a Dj tanfolyam leghangsúlyosabb eleme az alapok elsajátítása után a folyamatos gyakorlás. A létszámot öt főben maximalizáltuk, hogy minden tanuló megfelelő időt tölthessen a DJ-pult mögött, ezzel megszerezve egy DJ számára nélkülözhetetlen rutint.

2017-es DJ vizsga

Newik interjú

DJ tanfolyam Dj szövetség álltal támogatva

DJ tanfolyam Rólunk mondták

Crazibiza

Spy The Ghost

Dj oktatóink

DannyL 89.5 MUSIC FM Dj

Drop The Cheese

Loving Arms (Radio 1)

Lauer

Dublic (Next Level)

Antonyo

Jumodaddy

DJ Newl

Hallgatói vélemények

Hallgatói vélemények

Oktatók

Gangó Krisztián

Gangó Krisztián

DJ oktató

Fellépési lehetőség

Témakörök

A különböző zenék kialakulásának történetét vesszük végig. Megvizsgálva, hogyan alakult a zenei kultúra és az emberek viszonya az elektronikus és egyéb tánczenékhez. 

A különböző népszerű stílusok felépítését elemezzük behatóan. Például: EDM, Tech house, Electro House, Trance, Progressive, Future Bass, Minimal, Techno, Rnb. A kurzus során ügyelünk arra, hogy a tanulók által preferált stílusokat elemezzük.

A zenei hangnemekkel skálákkal ismerkedhettek meg, illetve a mixed in key szoftverrel, ami az úgy nevezett camelot rendszert használja.

A DJ-zés közben az egyik legfontosabb elem a ritmika. Különböző ritmikai gyakorlatokkal megtanítunk titeket a helyes számolásra és ritmika követésére.

A harmonikus mixelés a átlag mixeléstől eltér, ezért erre külön figyelmet szentelünk. A szolfézsban megtanult elemeket kreatívan használjuk mixelés során, így a profikhoz hasonló mixet fogunk tudni összerakni.

Különböző szoftverek kerülnek bemutatásra, amiket a mai DJ-ék előszeretettel használnak: Virtual DJ, Serato, Traktor, Record box, stb.

A különböző mixelési technikák, trükkök kerülnek bemutatásra, valamint a különböző DJ szettek (warm up, main Dj, rezidens Dj stb.) felépítése.

A mixer pultokon fellelhető különböző effektek működését mutatjuk be, például: echo, delay, flanger stb.

 • Ár

  149.990 Ft két részletben is fizethető! (2×75000 Ft.)

 • Időpont

  Kezdés:  2021. július 4. vasárnap 14:00-18:00

 • Felszerelés

  Az oktatás professzionális Pioneer XDJ RX2, Pioneer CDJ-2000NXS2-es lejátszókon DJM-900NX2-es keverőn és Denon eszközökön zajlik.

 • Előadások

  8 hét, heti 1 alkalom 4 órában.

 • Maximális létszám

  6 fő

 • Vizsga

  A kurzus elvégzése után a tanulók élő környezetben tesztelhetik tudásukat a Grund nevű szórakozóhelyen. A fellépés után a vizsgabizottság tagjai értékelik a szetteket.

Oktatók

Nem csupán professzionális tudást és perfekcionista szemléletmódot kaptam Ricsitől és Krisztiántól (pedig ez sem kevés), hanem segítséget, bíztatást, önbizalmat, figyelmet és őszinte szavakat, így nem csak mint oktatók, hanem mint emberek is kitűnőre vizsgáztak nálam. Csak szuperlativuszokban tudok beszélni az egész Sonic School csapatról, bármikor visszamennék hozzájuk 

Manapság nem könnyű érvényesülni a zenei életben, én nem a 0-ról kezdtem, de nagyszerű volt átbeszélni a kérdéseimet, tanácsokat kérni hogyan lehetnék még képzettebb Producer/DJ. És ami egészen egyedülálló és a legfontosabb számomra, hogy kérés nélkül a hazai piac legkiemelkedőbb producereihez és party-szervezőihez juttaták el az eddigi dalaimat, akik utánna felkerestek és azóta segítenek a pályámon.