Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Képzéseink

Sajátítsd el a zeneszerzés és DJ-zés legjobb módszereit a Sonic school képzéseinkkel, akár teljesen az alapoktól!

7 990 Ft

Bevezetés

Érdekel a zeneszerkesztés a zeneszerzés? Azon gondolkozol érdemes-e belevágnod? Gyere el bemutatkozó képzésünkre. Ismerkedj meg tanárainkkal és eszközparkunkkal. Most akciósan!

110 000 Ft

Alapozóképzés

A Sonic School Zenei producer képzésére elengedhetetlen a zeneszerkesztő szoftverek ismerete. Felkészítünk az Ableton Live és FL Studio programok használatára, teljesen az alapoktól.

300 000 Ft

Zenei producer

A zenei producer tanfolyamunk a legkomplexebb képzésünk, amelyből megtanulhatod a zeneszerkesztés összes fortélyát. A képzés négy modulból áll Sound Design, zenefelépítés, zeneelmélet, zenefelépítés.

159 990 Ft

Mixing/mastering

A Mixing Mastering képzésen megtanítunk a professzionális lekeverésre. Képessé válsz magabiztosan lekeverni bármilyen zenei számot.

199 990 Ft

DJ tanfolyam

Oktatóink hitvallása szerint a jó DJ rendelkezik a megfelelő elméleti alapokkal, melyeket képzéseink teljes körben lefednek.

199 990 Ft

Haladó DJ tanfolyam

A haladó tanfolyam során az alap tanfolyam képzési anyagát folytatjuk rengeteg gyakorlással kiegészítve.

179 990 Ft

Bakelit képzés

A bakelit egy olyan dolog, ami sosem megy ki a divatból. Sok világhírű Dj a mai napig nem hajlandó másról zenélni, ami természetesen nem véletlen. Technikailag ugyan nehezebb, mint a digitális Dj-zés, viszont annál élvezetesebb.