Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Képzéseink

Sajátítsd el a zeneszerzés és DJ-zés legjobb módszereit a Sonic school képzéseinkkel, akár teljesen az alapoktól!

Original price was: 20 000 Ft.Current price is: 6 990 Ft.

Bemutató képzés

Érdekel a zeneszerkesztés vagy a Dj-zés? Azon gondolkozol érdemes-e belevágnod? Gyere el bemutatkozó képzésünkre. Ismerkedj meg tanárainkkal és eszközparkunkkal. Most akciósan!

110 000 Ft

Alapozóképzés

A Sonic School Zenei producer képzésére elengedhetetlen a zeneszerkesztő szoftverek ismerete. Felkészítünk az Ableton Live és FL Studio programok használatára, teljesen az alapoktól.

300 000 Ft

Zenei producer

A zenei producer tanfolyamunk a legkomplexebb képzésünk, amelyből megtanulhatod a zeneszerkesztés összes fortélyát. A képzés négy modulból áll Sound Design, zenefelépítés, zeneelmélet, zenefelépítés.

179 990 Ft

Mixing/mastering

A Mixing Mastering képzésen megtanítunk a professzionális lekeverésre. Képessé válsz magabiztosan lekeverni bármilyen zenei számot.

Original price was: 199 990 Ft.Current price is: 190 000 Ft.

DJ tanfolyam

Oktatóink hitvallása szerint a jó DJ rendelkezik a megfelelő elméleti alapokkal, melyeket képzéseink teljes körben lefednek.

199 990 Ft

Haladó DJ tanfolyam

A haladó tanfolyam során az alap tanfolyam képzési anyagát folytatjuk rengeteg gyakorlással kiegészítve.

Original price was: 199 990 Ft.Current price is: 190 000 Ft.

Intenzív Dj tanfolyam

Az Dj tanfolyammal ellentétben itt egész héten mindennap van oktatás. Oktatóink hitvallása szerint a jó DJ rendelkezik a megfelelő elméleti és gyakorlati alapokkal, melyeket képzéseink teljes körben lefednek. Kezdőknek haladóknak egyaránt!