Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Főoldal / Jelentkezés

Válaszd ki melyik képzés érdekel!

Jelentkezés

Amennyiben érdekel valamelyik képzésünk, itt tudod leadni jelentkezésed!

Jelentkezés

Töltsd ki űrlapunkat, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot! Bizonytalan vagy, melyik képzésünket válaszd? Hívj minket a +36 70 770 3899-es számon és kérj ingyenes visszahívást, vagy írj nekünk a info@sonicschool.hu-ra hogy segíthessünk a döntésben.

Ajándékozz tudást!

Amennyiben szeretnéd meglepni valmelyik szerettedet válaszd ajándékkártya opciónkat.

Gyakran ismételt kérdések

Jelen pillanatban az Ableton Live 10-es verzióját és az FL Studio 20-ast fogjuk használni.

Igen, a parkolás a környező utcákban ingyenes hétvégén, és hétköznap 8 óra után.

Igen, több plugin pack is van, amit használni fogunk az oktatás alatt. Elsősorban a Fabfilter és Waves plugin-eket, valamint számos külső szoftver szintetizátort fogunk használni. Ezek beszerzése nem kötelező, az Ableton Live és FL Studio szoftverek megléte is bőven elegendő a kurzus elvégzéséhez.

Alapvetően egy laptop-ra, Mac-re vagy PC-re, esetleg az idő előre haladtával szűkséges lehet a megfelelő studió monitor beszerzésre.

Számos alaptanfolyam kifejezzeten kezdőknek készült. 

Nem, az iskolánknak nem áll módjában diákigazolványt kiadni. A képzéseinken résztvevők egy általunk kiállított Student Card-ot kapnak, amely többek között a képzés oldalán feltüntetett eszközök és programok vásárlásánál biztosít kedvezményeket.

Iskolánkban a produceri képzésünk modulszerűen van felépítve. Ez azt jelenti, hogy összesen 4 modul, azaz 4 fő témakör alkotja a tananyagot: zeneelmélet, zenei felépítés, sound design, és mixing/mastering.

A képzésre való jelentkezés nincs korhoz kötve!

Igen, a tankönyveinket természetesen a képzéseinktől függetlenül is megvásárolhatjátok! A képzésen résztvevőknek további kedvezményeket biztosítunk!

webshop.djborze.hu

Igen, a képzéseink hétköznap este 18:00 órától, hétvégén pedig szombat vasárnap 12:00-től zajlanak.

Ajándékkártya

Amennyiben szeretnéd meglepni valmelyik szerettedet válaszd ajándékkártya opciónkat. 

Jelentkezési tájékoztató

 1. A Sonic School biztosítja a fenti zenei képzéseket a saját képzési programja szerint.
 2. Amennyiben a tanuló az órák látogatását elmulasztja, az nem jelent mentességet a tanfolyamdíj megfizetése alól, és nem ad lehetőséget a már befizetett tanfolyamdíj visszafizetésére.
 3. A zenei tanfolyam díja nem tartalmazza a kurzuskönyvek árát.
 4. Módosítás a jelentkező részéről:
  A tanfolyamkezdési időpont és tanfolyamtípus módosítása nem minősül visszamondásnak.
  Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen a tanfolyam óráit, a tandíj nem csökken. A hallgató tanfolyamról való kimaradása esetén, a tandíjat visszafizetni nem áll módunkban.
  Esetleges más csoportokban való pótlásra van lehetőség, ehhez viszont előzetes egyeztetésre van szükség.
 5. Módosítás a Sonic School iskola részéről:
  Amennyiben az iskola valamelyik tanfolyama a meghirdetett időpontban nem indul, a Sonic School iskola fenntartja a jogot, hogy tanfolyamait legkésőbb fél éven belül – változatlan feltételek mellett – elindítsa. A befizetett összeget csak abban az esetben fizetjük vissza, ha fél éven belül nem indul el a tanfolyam. Erre csak abban az esetben kerül sor, amennyiben a megadott időpontra nem jelentkezik a tanfolyam elindításához szükséges minimális létszámú hallgató. Csoportjaink minimum 5 főtől indulnak. Az esetlegesen előforduló időpont-módosításért hallgatóink szíves elnézését kérjük!
 6. Ünnepnapokon vagy más indokolt esetben az oktatási rend változásának a jogát az iskola fenntartja. Az iskola hibájából elmaradt órákat az iskola pótolja.
  A hallgató észrevételével, panaszával írásban az iskola vezetéséhez fordulhat.