Főoldal / Jelentkezés

Válaszd ki melyik képzés érdekel!

Jelentkezés

Amennyiben érdekel valamelyik képzésünk, itt tudod leadni jelentkezésed!

Jelentkezés

Töltsd ki űrlapunkat, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot! Bizonytalan vagy, melyik képzésünket válaszd? Hívj minket a +36 70 770 3899 számon és kérj ingyenes visszahívást, vagy írj nekünk a info@sonicschool.hu-ra hogy segíthessünk a döntésben.

Ajándékozz tudást!

Amennyiben szeretnéd meglepni valmelyik szerettedet válaszd ajándékkártya opciónkat.

Gyakran ismételt kérdések

Jelen pillanatban az Ableton Live 10-es verzióját és az FL Studio 20-ast fogjuk használni.

Igen, a parkolás a környező utcákban ingyenes, valamint az iroda épület területén az őrzött parkolóban is tudtok parkolni.

Igen, több plugin pack is van, amit használni fogunk az oktatás alatt. Elsősorban a Fabfilter pluginokat és Waves pluginokat, valamint számos külső szoftver szintetizátort fogunk használni. Ezek beszerzése nem kötelező Ableton Live és FL Studio szoftverek megléte is bőven elegendő a kurzus elvégzéséhez.

Alapvetően egy laptop-ra és Mac-re vagy PC-re, az idő előre haladtával szűkséges lehet megfelelő studió monitor beszerzésre.

Nem, az iskolánknak nem áll módjában diákigazolványt kiadni. A képzéseinken résztvevők általunk kiállított Student Card-ot kapnak, amely többek között a képzés oldalán feltüntetett eszközök és programok vásárlásánál biztosít kedvezményeket.

Iskolánkba a képzéseink modulszerűen vannak felépítve. Ez annyit jelent, hogy modulonként is meg lehet vásárolni az egyes tanfolyamokat. A modulok egymástól függetlenül elvégezhetőek.

Iskolánkba a képzéseink modulszerűen vannak felépítve. Ez annyit jelent, hogy modulonként is meg lehet vásárolni az egyes tanfolyamokat. A modulok egymástól függetlenül elvégezhetőek.

A képzésre való jelentkezés nincs korhoz kötve!

A tankönyveinket természetesen a tanfolyamainktól függetlenül is megvásárolhatjátok! A képzésen résztvevőkön további kedvezményeket biztosítunk! webshop.djborze.hu

Igen, a képzéseink hétköznap este 18:00 órától, hétvégén pedig szombat vasárnap 12:00-től zajlanak.

Ajándékkártya

Amennyiben szeretnéd meglepni valmelyik szerettedet válaszd ajándékkártya opciónkat. 

Jelentkezési tájékoztató

 1. A Sonic School biztosítja a fenti zenei képzéseket a saját képzési programja szerint.
 2. Amennyiben a tanuló az órák látogatását elmulasztja az nem jelent mentességet a tanfolyamdíj megfizetése alól, és ez nem ad lehetőséget a már befizetett tanfolyamdíj visszafizetésére.
 3. A zenei tanfolyam díja nem tartalmazza a kurzuskönyvek árát.
 4. Módosítás a jelentkező részéről:
  A tanfolyamkezdési időpont és tanfolyamtípus módosítása nem minősül visszamondásnak.
  Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen a tanfolyam óráit, a tandíj nem csökken. A hallgató tanfolyamról való kimaradása esetén tandíjat visszafizetni nem áll módunkban.
  Esetleges más csoportokban való pótlásra van lehetőség, ehhez viszont előzetes egyeztetésre van szükség.
 5. Módosítás az Sonic School producer iskola részéről:
  Amennyiben a producer iskola valamelyik tanfolyama a meghírdetett időpontban nem indul, a Sonic School producer iskola fenntartja a jogot, hogy tanfolyamait legkésőbb fél éven belül – változatlan feltételek mellett – elindítsa. A befizetett összeget csak abban az esetben fizetjük vissza, ha fél éven belül nem indul el a tanfolyam. Erre csak azokban az esetekben kerül sor, amennyiben a megadott időpontra nem jelentkezik a tanfolyam elindításához szükséges minimális létszámú hallgató. Csoportjaink minimum 5 főtől indulnak. Az esetlegesen előforduló időpont-módosításért hallgatóink szíves elnézését kérjük.
 6. Ünnepnapokon vagy más indokolt esetben az oktatási rend változásának a jogát a producer iskola fenntartja. Az iskola hibájából elmaradt órákat az iskola pótolja.
  A hallgató észrevételével, panaszával írásban az iskola vezetéséhez fordulhat.