Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Főoldal / Oktatók

Professzionális, nemzetközileg is bizonyított oktatók

Oktatóinkkal, vendégelőadóinkkal készült interjúk

Németh Balázs

Németh Balázs

Ableton Live és vezető oktató

Sokan ismerhetitek a tutorial videóit, amik egyedülállóak Magyarországon és roppantul nagy népszerűségnek örvendenek. Sok diák köszönheti neki pályafutásának kezdetét. Munkájának eredményességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy olyan előadókat sikerült az iskola élére leszerződtetnie mint: Kása Balázs (Canard), aki az év producere volt 2012-ben, vagy Kis Rihárd (Maddow), aki többször az év felfedezettjének jelöltek. Illetve olyan nagy kereskedelmi cégek támogatását is sikerült elérnie, mint például a Roland, QSC vagy Mango Sound. Továbbá rendszeresen publikál a Music Media Magazinban.

Révész Dániel

Révész Dániel

Fl Studió oktató

Révész Dániel kezdeti éveiben főleg mainstream EDM zenéket írt, de az elmúlt 2 évben a hangzásvilága sokkal inkább a keményebb elektronikus zenékből, főleg a happy hardcore-ból és a hardstyle-ból építkezik. Az évek során rengeteget ghost-producerkedett (zenét írt másoknak), melyek közül volt, ami százezres hallgatottságot ért el Spotify-on. Jelenlegi célja egy brand elindítása, mellyel felhelyezné magát a harddance térképre. Már a kezdetektől Fl Studio-t használ, így rendkívül módon kiismeri magát a programban.

Kozák Szabolcs

Kozák szabolcs

Fl Studió és Ableton oktató

Kozák Szabolcs Fl Studio-val kezdte, majd később Ableton Live-ra váltott. Eredetelig mainstream Big Room és Progressive House-zal foglalkozott, mostanra viszont inkább Pop/Melodic, Future Bass kategóriában készít zenéket. Fő állásban ghost-producer. Zenéi amiket másoknak készített, több nagyobb kiadónál is megjelentek. Nemrég kezdett el saját brand-et kiépíteni, és eddig a Sony-nál kapott több megjelenést. A Sonic school előtt, az 1G-ben oktatott, főleg Fl Studio-t.

Dj oktatók

Gángó Krisztián

Vezető DJ oktató

Gángó Krisztian (Gango) több, mint tíz éve dolgozik DJ-ként. Kisebb szórakozóhelyeken kezdte karrierjét, majd folyamatosan fejlődött. Bejárta az ország számos klubját, valamint több alkalommal zenélt Szlovákiában, illetve Szerbiában is. Évek óta rendszeresen fellép az ország legnagyobb fesztiváljain (Sziget, Balaton Sound, Volt fesztivál), valamint három budapesti klub rezidense. Emellett a DJ Szövetség kommunikációs alelnöke, illetve két digitális kiadó társtulajdonosa (MVX Records, New Legion Records).

Kása Balázs

Kása Balázs (Canard)

Dj oktató

Canard már 2000 óta foglalkozik DJ és produceri munkákkal. 2011-ben Lauer-rel és Greg Note-tal a „Sombrita“ című remixük hozza meg neki Magyarországon az év DJ/Producere díjat, és ezzel egyidejűleg rezidenciát kap Magyarország legnagyobb Afterparty sorozatán a Coronita falai között. Dj szettjeiben kedveli a különleges motívumokat, melyek a Deep és a Tech House alapjain fekszenek. Számos jelentős kiadóval dolgozott együtt mint pl. a Toolroom, a Peppermint Jam, a Nervous, a Purple Music, a Seamless, a Kontor vagy a Stealth. Zenéit olyan híres nevek játszották, mint a Sweedish House Maffia, Fedde Le Grand, Idris Elba és Funkerman. 2012-ben alapítja meg kiadóját mely a „BlankBeatsMusic“ nevet kapta, és ahol Deep és Tech House stílusokban jelenteti meg saját szerzeményeit, valamint igyekszik teret adni a feltörekvő DJ/producereknek is. Ugyancsak 2012-ben csatlakozott a Music Fm Dj csapatához, napjainkban pedig a Rise Fm csapatát erősíti mint lemezlovas.

Páhi Roland (Roland P)

Dj oktató

Roland P 2004 óta dolgozik aktívan a DJ szakmában. 2005-ben a “Volumen” elnevezésű országos DJ tehetségkutató versenyén a 3. helyen végzett, ezt követően a Nádas Dance Club rezidensei között folytatta pályafutását. 8 év után Angliába költözik, és London-ban bontogatja tovább szárnyait, ahol lehetőséget kap a Mixmag által több éven keresztül Nagy Britannia Nr. 1. clubjának választott Egg-ben is, valamint csatlakozik a Toolroom Family csoportjához, olyan emberek társaságában mint Mark Knight, Pete Griffiths, Illyus & Barrientos, és Maxinne. 2010-től pedig produceri munkái is megjelennek, és olyan nevek játszák zenéit mint Sister Bliss (Faithless), Roger Sanchez, Till West, vagy Stonebridge. 7 év után visszaköltözik Magyarországra, csatlakozik a RiseFM csapatához mint DJ és szerkesztő. 2022-től az igazi “DayTime Party” állandó fellépője olyan nevekkel mint Goldhand, Sterbinszky, Dan Von Schulz, Flash, Canard, Johnny De Good, Slam Jr.

Vendégoktatóink / Masterclass oktatóink

Diaz Wellhello producer és énekes

Diaz

Bár manapság elsősorban a Wellhello egyik „elnökeként” ismerjük, Diaz karrierje a zenekarnál jóval korábban elkezdődött. Közel tíz éve írja zenéit a hazai hiphop és pop színtér fontos szereplőinek, emellett rengeteg rádiós slágerrel és közismert bulihimnusszal tette le a névjegyét a magyar zene asztalára, mielőtt Fluorral társult, hogy megalakítsa a Wellhello-t. Underground-ban és mainstream-ben egyaránt otthonosan mozog, dolgozott többek között Sub Bass Monster-rel, a Hősök-kel és a Halott Pénz-zel, de Hien-nel, Gáspár Laci-val és Caramell-el közreműködve is remek beat-ek gördültek ki a producer fejéből. Számtalan szerzeménnyel gazdagította A Dal című eurovíziós előválogató műsorát (például Szakács Gergő előadásában is), emellett a RedBull Pilvaker tracklist-jéről is sok mindent köszönhetünk neki.

Stadiumx

A StadiumX egy magyar Progressive House DJ/producer páros. A köztudatba Taylr Renee énekesnővel közös számukkal a „Howl At The Moon”-nal kerültek be. Ez a szám elérte a Beatport toplista első helyét, és a legtöbbet játszott track volt a 2014-es Ultra Music Festival-on, a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválján. A 2014-es Tomorrowland-en Nicky Romero először rakta be nagyközönség előtt a Tom Swoon-nal közös számukat a Rico And Miella duó vokáljával készült „Ghost”-ot. Nicky Romero azóta is rendszeresen játssza ezt a számot. Havi podcast-jük az X-hour. Híres munkáik még a David Guetta „Lovers On The Sun”-jához, a Sultan& Ned Shepard duó „All These Roads”-ához és a „Cash Cash Surrender”-éhez készített remixek. Híres zenéik közé tartozik még a 2015-ben megjelent „Harmony” című track, melyben Nicky Romero is segédkezik. A Beatport ranglistán a legjobb 60 között debültált.

Crazibiza

2012-ben törtek be a zenei életbe és azóta több, mint 300 megjelenéssel és remix-szel a világ legismertebb label-jeinél (Defected, Ushuaia, Pacha, Ministry of Sound, Hed Kandi, PornoStar Records) a Crazibiza az egyik legkreatívabb duó napjainkban. Jegyzi őket a Beatport mint 11-szeres “Best Remixers of 2014 / 2016” és No.1 Beatport House Chart. A stúdiómunkáik mellett gyilkos sűrűséggel túrnéznak. 150 fellépés, mely lefedi Európát, Új Zélandot, Kínát, Hong-Kong-ot, Japánt, Dél-Koreát, Oroszországot, Dubait, Mexikót, Argentínát, Kolumbiát és az összes USA nagyvárost.

Jumodaddy

JumoDaddy, az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tizenöt éves színapdi és stúdió rutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb DJ/producere, aki stiláris megkötöttségek nélkül mozog a basszus zene, a latin ritmusok, a pop, és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között. A külföldi szcéna olyan nagyjai játszák dalait mint pl. Skrillex, Diplo, Dillon Francis vagy Afrojack. A hazai piacon saját zenekarai mellett olyan zenekarokkal dolgozott együtt mint pl. a Halott Pénz, a Margaret Island, a Brains, Lotfi Begi vagy ByeAlex. Három éven át volt a Petőfi Rádió DJ-szerkesztő-műsorvezetője, a Dj Szövetség – Ballantines Music Awards háromszoros nyertese az “ungerground hazai dj” kategóriában. A 2018-as Petőfi Zenei-Díj nyertese az év DJ-je kategórában. Többszörös Fonogram – Magyar Zenei Díj jelölt.

Szabó Ádám

Szabó Ádám 2001-ben, az akkoriban még Fruity Loops-nak ismert zeneszerkesztő 3. verzióját használta legelőször, és azutan sem váltott, a már FL Studio 20-nak ismert DAW szoftverről. Egy Image-Line remix versenyt is megnyert, aminek köszönhetően Alpha tesztelő lett, így a program készitőivel is szoros kapcsolatban áll. Az FL Studio 12, és a legújabb FL Studio 20 verziókban is az ő projektjei lettek a program nyitózenei. Az “Adam Szabo & Johnny Norberg – I Wanna Be”, valamint “Adam Szabo & Johan Vilborg feat. Johnny Norberg – Knock Me Out” alkotások mind megtalálhatók a Demo project mappában. Ezen kívül a 5x világ legjobb DJ-jének választott Armin Van Buuren éves mixlemezén (State of Trance) is többször feltűnt alkotásaival. Ezen felül saját-programozású szintetizátorairól is híres mint pl. a Jp8k vagy a Viper szintetizátor. A világ egyik legjobb Sound Designer-ének tartják.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj extra kedvezményeinkből!