PROFESSZIONÁLIS,
NEMZETKÖZILEG IS
BIZONYÍTOTT OKTATÓINK

Németh Balázs

Vezető oktató

Németh Balázs  az iskola alapítójaként egy olyan tudást szeretne továbbadni a diákjainak, amely segíthetik őket az EDM szakmában való boldogulásban. Sokan ismerhetitek a tutorial videóit, amik egyedülállóak Magyarországon és roppantul nagy népszerűségnek örvendenek. Sok diák köszönheti neki pályafutásának kezdetét. Munkájának eredményességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy olyan előadókat sikerült az iskola élére leszerződtetnie mint: Kása Balázs (Canard), aki az év producere 2012-ben vagy Tóth Bertalan (Cloud9+ együttes producere), illetve Kis Rihárdot (Maddow), aki többször az év felfedezettjének jelöltek. Illetve olyan nagy kereskedelmi cégek támogatását is sikerült elérnie, mint például a Roland, QSC vagy Mango Sound. Továbbá rendszeresen publikál a Music Media Magazinban.

Kozák Szabolcs

Kozák Szabolcs

Vezető oktató

Kozák Szabolcs Fl Studio-val kezdte, majd később Ableton Live-ra váltott.  Eredetelig mainstream Big Room és Progressive House-al foglalkozott, mostanra viszont inkább Pop/Melodic Future Bass kategóriában készít zenéket. Fő állásban Ghost Producer, zenéit amiket másoknak készített, több nagyobb kiadónál is megjelentek.  Nem rég kezdett el saját “brand”-et kiépíteni, és eddig a Sony-nál kapott több megjelenést. A Sonic school előtt, az 1G-ben oktatott, főleg Fl Studio-t.

Révész Dániel

Fl Studio oktató

Révész Dániel kezdeti éveiben főleg mainstream EDM zenéket írt, az elmúlt 2 évben a hangzásvilága sokkal inkább a keményebb elektronikus zenékből, főleg a happy hardcore-ból és a hardstyle-ból építkezik. Az évek során rengeteget ghostproducerkedett, zenét írt másoknak, melyek közül volt, amelyik százezres hallgatottságot ért el Spotify-on. Jelenlegi célja egy brand elindítása, mellyel felhelyezné magát a harddance térképre. Már a kezdetektől Fl Studiot használ, így rendkívül kiismeri magát a programban.

Eszes Viki

Eszes Viktória

Zeneelmélet és ének tanár

Eszes Viki (Bin-Jip, The Buttz) Egész életében a zenével foglalkozott. 6 éves korában elkezdte a szentendrei Vujicsics Tihamér Zeneiskola zongora szakát. Ott hét évet töltött el, majd felvételt nyert a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz-ének tanszakára, onnan pedig tovább tanult a Kőbányai Zenei Stúdióba, ahol megszerezte az ének-képesítést.  A Ghymesben vokálozott, több jazz zenekara volt, jelenleg Szarka Tamás mellett énekel,  a Bin-Jip és a The Buttz frontembere.

Bírró bence

Bíró Bence (Fiúk)

Dalszöveg oktató

Tanulmányait a székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Konzervatóriumban kezdte népi ének szakon, majd a bodajki Hang- Szín-Tér-ben folytatta jazz-éneken. 2018-ban Budapestre költözött, hogy könnyűzenei tanulmányait a Kőbányai Zenei Stúdóban folytassa. Pályafutása során több formációban is megfordult már, jelenleg a Fiúk zenekar frontembere és dalszövegírója.

DJ OKTATÓK

Gángó Krisztián

Vezető Dj oktató

Gángó Krisztian (Gango) több, mint tíz éve dolgozik DJ-ként. Kisebb szórakozóhelyeken kezdte karrierjét, majd folyamatosan fejlődött, bejárta az ország számos klubját, valamint több alkalommal zenélt Szlovákiában, illetve Szerbiában is. Évek óta rendszeresen fellép az ország legnagyobb fesztiváljain (Sziget, Balaton Sound, Volt fesztivál), valamint három budapesti klub rezidense. Emellett a DJ Szövetség kommunikációs alelnöke, illetve két digitális kiadó társtulajdonosa (MVX Records, New Legion Records).

Tanács Ádám

Tanács Ádám

Dj oktató

Már gyerekkora óta jelen volt az életében a zene, több mint 10 évig játszott versenyszerűen különböző billentyűs hangszereken (tangóharmonika, zongora). Élő hangszerek mellett rabul ejtette az elektronikus zene világa is, 10 évesen nyúlt először a Dj pult potmétereihez.

Kitartásának és szorgalmának köszönhetően az ország rendezvényszervezői bizalmat szavaztak neki, különböző klub és szabadtéri rendezvények rezidens lemezlovasaként állhatott a pult mögé. Az ország olyan klubjaiba is lehetőséget kapott, mint Captain Morgan bulihajó, Palace, Play, Liget Club & Bar, Plázs Siófok vagy akár a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén a Budapest Park-ban is színpadra léphetett.

Az éjszakai életen kívül jó párszor játszott nagyszabású fitnesz rendezvényeken is, Fitbalance Aréna, FittAréna és Coca-Cola testébresztő rendezvényein is tekerhette a korongokat.

Szinte minden zenei stílusban otthon érzi magát, RnB-től akár egészen a Hardstyle-ig.

Oktatóinkkal, vendégoktatóinkkal készült interjúk

VENDÉGOKTATÓINK/MASTERCLASS OKTATÓINK

STADIUMX

StadiumX egy magyar progressive house DJ, producer páros.

A köztudatba Taylr Renee énekesnővel közös számukkal a Howl at the Moon-nal kerültek be. Ez a szám elérte a Beatport toplista első helyét, és a legtöbbet játszott track volt a 2014-es Ultra Music Festivalon, a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválján. A 2014-es tomorrowlanden Nicky Romero először rakta be nagyközönség előtt a Tom Swoon-nal közös számukat a Rico and Miella duó vokáljával készült Ghost-ot. Nicky Romero azóta is rendszeresen játssza ezt a számot. Havi podcastjuk az X-hour.

Híres munkáik még David Guetta: Lovers on the Sun-jához, a Sultan + Ned Shepard duó All These Roads-ához és a Cash Cash Surrenderéhez készített remixek. A híres zenéik közé tartozik a 2015.12.21.-én megjelent Harmony című zene, melyben Nicky Romero is segédkezik. A Beatport ranglistán a legjobb 60 között debültált.

DIAZ WELLHELLO PRODUCER ÉS ÉNEKES

Diaz
Bár manapság elsősorban a Wellhello egyik elnökeként ismerjük, Diaz karrierje a zenekarnál jóval korábban elkezdődött. Közel tíz éve írja zenéit a hazai hiphop és pop színtér fontos szereplőinek, emellett rengeteg rádiós slágerrel és közismert bulihimnusszal tette le a névjegyét a magyar zene asztalára, mielőtt Fluorral társult, hogy megalakítsa a Wellhello-t. Undergroundban és mainstreamben egyaránt otthonosan mozog, dolgozott többek között Sub Bass Monsterrel, a Hősökkel és a Halott Pénzzel, de Hiennel, Gáspár Lacival és Caramellel közreműködve is remek beatek gördültek ki a producer fejéből. Számtalan szerzeménnyel gazdagította A Dal című eurovíziós előválogató műsorát (például Szakács Gergő előadásában is), emellett a RedBull Pilvaker tracklistjéről is sok mindent köszönhetünk neki.

CRAZIBIZA

2012-ben törtek be a zene életbe és azóta több, mint 300 megjelenéssel és remixszel a világ legismertebb label-jeinél (Defected, Ushuaia, Pacha, Ministry of Sound, Hed Kandi, PornoStar Records) a Crazibiza az egyik legkreatívabb duó napjainkban. Jegyzi őket a Beatport mint 11-szeres “Best Remixers of 2014 / 2016” és No.1 Beatport House Chart.

A stúdiómunkáik mellett gyilkos sűrűséggel túrnéznak, 150 fellépés, mely lefedi Európát, Új Zélandot, Kínát, Hong-Kongot, Japánt, Dél-Koreát, Oroszországot, Dubait, Mexikót, Argentínát, Kolumbiát és az összes USA nagyvárost.

JUMODADDY

JumoDaddy, az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tizenöt éves színapdi és stúdió rutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb DJ-producere, aki stiláris megkötöttségek nélkül mozog az basszus zene, a latin ritmusok, a pop, és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között. A külföldi DJ szcéna olyan nagyjai játszák dalait mint pl. Skrillex, Diplo, Dillon Francis vagy Afrojack. A hazai piacon saját zenekarai mellett olyan zenekarokkal dolgozott együtt mint pl. a Halott Pénz, a Margaret Island, a Brains, Lotfi Begi vagy Bye Alex. Három éven át volt a Petőfi Rádió DJ-szerkesztő-músorvezetője, a Dj Szövetség – Ballantines Music Awards háromszoros nyertese az “ungerground hazai dj” kategóriában. A 2018-as Petőfi Zenei Díj nyertese az év DJ-je kategórában. Többszörös Fonogram díj jelölt.

SZABÓ ÁDÁM

Szabó Ádám 2001-ben, az akkoriban még Fruity Loops-nak ismert zeneszerkesztő 3. verzióját használta legelőször, és azutan sem váltott, a már FL Studio 20-nak ismert DAW szoftverről. Egy Image-Line remix versenyt is megnyert, aminek köszönhetően Alpha tesztelő lett, így a program készitőivel is szoros kapcsolatban áll. Az FL Studio 12, és a legújabb FL Studio 20 verziókban is az ő projektjei lettek a program nyitózenei. Az “Adam Szabo & Johnny Norberg – I Wanna Be”, valamint “Adam Szabo & Johan Vilborg feat. Johnny Norberg – Knock Me Out” alkotások mind megtalálhatók a Demo project mappában. Ezen kívül a 5x világ legjobb Dj-jének választott Armin Van Buuren Dj éves mix lemezén (A State of Trance) is többször feltűnt alkotásaival. Ezen felül saját programozású szintetizátorairól is híres mint Jp8k vagy a Viper szintetizátor. A világ egyik legjobb Sound Designerének tartják.