Főoldal / Oktatók

Professzionális, nemzetközileg is bizonyított oktatók

Németh Balázs

Németh Balázs

Ableton Live és vezető oktató

Sokan ismerhetitek a tutorial videóit, amik egyedülállóak Magyarországon és roppantul nagy népszerűségnek örvendenek. Sok diák köszönheti neki pályafutásának kezdetét. Munkájának eredményességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy olyan előadókat sikerült az iskola élére leszerződtetnie mint: Kása Balázs (Canard), aki az év producere 2012-ben vagy Tóth Bertalan (Cloud9+ együttes producere), illetve Kis Rihárdot (Maddow), aki többször az év felfedezettjének jelöltek. Illetve olyan nagy kereskedelmi cégek támogatását is sikerült elérnie, mint például a Roland, QSC vagy Mango Sound. Továbbá rendszeresen publikál a Music Media Magazinban.

Révész Dániel

Révész Dániel

Fl Studió oktató

Révész Dániel kezdeti éveiben főleg mainstream EDM zenéket írt, az elmúlt 2 évben a hangzásvilága sokkal inkább a keményebb elektronikus zenékből, főleg a happy hardcore-ból és a hardstyle-ból építkezik. Az évek során rengeteget ghostproducerkedett, zenét írt másoknak, melyek közül volt, amelyik százezres hallgatottságot ért el Spotify-on. Jelenlegi célja egy brand elindítása, mellyel felhelyezné magát a harddance térképre. Már a kezdetektől Fl Studiot használ, így rendkívül kiismeri magát a programban.

Kozák Szabolcs

Kozák szabolcs

Fl Studió és Ableton oktató

Kozák Szabolcs Fl Studio-val kezdte, majd később Ableton Live-ra váltott. Eredetelig mainstream Big Room és Progressive House-al foglalkozott, mostanra viszont inkább Pop/Melodic Future Bass kategóriában készít zenéket. Fő állásban Ghost Producer, zenéit amiket másoknak készített, több nagyobb kiadónál is megjelentek. Nem rég kezdett el saját “brand”-et kiépíteni, és eddig a Sony-nál kapott több megjelenést. A Sonic school előtt, az 1G-ben oktatott, főleg Fl Studio-t.

Dj oktatók

Gángó Krisztián

Vezető DJ oktató

Gángó Krisztian (Gango) több, mint tíz éve dolgozik DJ-ként. Kisebb szórakozóhelyeken kezdte karrierjét, majd folyamatosan fejlődött, bejárta az ország számos klubját, valamint több alkalommal zenélt Szlovákiában, illetve Szerbiában is. Évek óta rendszeresen fellép az ország legnagyobb fesztiváljain (Sziget, Balaton Sound, Volt fesztivál), valamint három budapesti klub rezidense. Emellett a DJ Szövetség kommunikációs alelnöke, illetve két digitális kiadó társtulajdonosa (MVX Records, New Legion Records).

Kása Balázs

Kása Balázs (Canard)

Dj oktató

Canard már 2000 óta foglalkozik dj és produceri munkákkal. Dj pályafutása after bulikon kezdődött, ahol magával ragadta a zenék egyedisége. Első zenéje digitális formában jelent meg 2007-ben melyet Lauerrel készített, ami a „Hypnotize” címet viseli. Ettől kezdve számos jelentős kiadóval dolgozott együtt mint a Toolroom, a Peppermint Jam, a Nervous, a Purple Music, a Seamless, a Kontor vagy a legendás kiadójával Stealth-l. 2009-ben közös felvételt készítettek barátaikkal Beloccával és Soneccal mely a „Raspberry Mouth” címet kapta. Ez volt az újabb előre lépés hiszen az Ep-t olyan híres nevek támogatták, mint a Sweedish House Maffia, Fedde Le Grand és Funkerman. Dj szettjeiben kedveli a különleges motívumokat melyek a Deep és a Tech House alapjain fekszenek. 2011-ben a „Sombrita“ című remixük hozza meg neki Magyarországon az év Dj/Procere díjat Lauerel és Greg Nottal és ezzel egyidejűleg rezidenciát kap Magyarország legnagyobb After party sorozatán a Coronita falai között. 2012-ben alapítja meg kiadóját mely a „BlankBeatsMusic“nevet kapta, ahol House Deep és Tech House stílusokban jelenteti meg saját szerzeményeit valamint igyekszik teret adni a feltörekvő DJ/Producereknek is a kiadó égisze alatt. Ugyancsak 2012-ben n csatlakozik a Magyarországon újonnan induló 89.5 Music Fm Dj csapatához. 2015-ben jelenik meg saját kiadóján a „Calling“ című felvétele aminek a sikere számtalan rendezvénye nyit kaput Canard Dj karrierjében. 2019-ben újabb mérföldkőhöz ér a „Gimmi Sound Dance“ felvételét többek között Idris Elba is játszotta. 2020-ban pedig magáénak tudhatja első saját Singl-jét a Toolroom Trax alatt. Napjainkban kiadója rendezvény sorozatán dolgozik és a „Rise Fm“ csapatát erősíti mint lemezlovas Produceri munkái mellett.

Páhi Roland (Roland P)

Dj oktató

Roland P 2004 óta dolgozik aktívan a DJ szakmában 2010-től pedig produceri munkái is megjelennek és olyan nevek játszák zenéit mint Sister Bliss /Faithless/, Roger Sanchez, Till West, Stonebridge…2005-ben az agárdi Nádas Dance Club és a fehérvárrádió “Volumen” elnevezésű országos DJ tehetségkutató versenyén a 3. helyen végzett, majd állást is kapott a szervezőktől.A fehérvárrádió DJ Tourmix majd később B.P.M. című műsorát erősíti Gróf Csabával és Fehér Zsolttal és Dunkl Dániellel karöltve. Ezt követően a Nádas Dance Club rezidensei között folytatta pályafutását.

8 év együtt működés után Angliába költözik, és Londonban bontogatja tovább szárnyait.Joe Grande társaságában megalkotják a Bona Dude formációt és zenélnek Anglia szerte, és lehetőséget kapnak a Mixmag által több éven keresztül Nagy Britannia Nr. 1. clubjának választott LDN Eggben is.Ezután több party sorozat rezidense lett Paulo Santoval és Derick Pontessel a Union, Vauxhallban, majd a “Londoni Magyar Buli” által szervezett partykon is több alkalommal játszik.

Csatlakozik a Toolroom Family csoportjához, ahol több privát partyn vesz részt olyan emberek társaságában mint Mark Knight, Peter Griffiths, Illyus & Barrientos, Maxinne…Hosszas barátságot és munkát követően Canard invitálja Rolandot a “Blank Beats Music” nevű kiadójához, mint állandó DJ/Producer és A&R. Egyik legkedveltebb közös daluk “Break Up” címet kapta, ami bekerül a néhai Music FM rotációjába is.

7 év után visszaköltözik Magyarországra, és DJ Flash biztatására csatlakozik az újra indult RiseFM csapatához mint DJ és szerkesztő, majd együtt járják az ország clubjait.

2022-től az igazi “DayTime Party” állandó fellépője olyan nevekkel mint: Goldhand, Sterbinszky, Dan Von Schulz, Flash, Canard, Johnny De Good, Slam Jr. …

2023-tól a “Sonic School” tantermeiben oktatja a DJ palántákat.

Vendégoktatóink / Masterclass oktatóink

Diaz Wellhello producer és énekes

Diaz

Bár manapság elsősorban a Wellhello egyik elnökeként ismerjük, Diaz karrierje a zenekarnál jóval korábban elkezdődött. Közel tíz éve írja zenéit a hazai hiphop és pop színtér fontos szereplőinek, emellett rengeteg rádiós slágerrel és közismert bulihimnusszal tette le a névjegyét a magyar zene asztalára, mielőtt Fluorral társult, hogy megalakítsa a Wellhello-t. Undergroundban és mainstreamben egyaránt otthonosan mozog, dolgozott többek között Sub Bass Monsterrel, a Hősökkel és a Halott Pénzzel, de Hiennel, Gáspár Lacival és Caramellel közreműködve is remek beatek gördültek ki a producer fejéből. Számtalan szerzeménnyel gazdagította A Dal című eurovíziós előválogató műsorát (például Szakács Gergő előadásában is), emellett a RedBull Pilvaker tracklistjéről is sok mindent köszönhetünk neki.

Stadiumx

A StadiumX egy magyar progressive house DJ, producer páros.

A köztudatba Taylr Renee énekesnővel közös számukkal a Howl at the Moon-nal kerültek be. Ez a szám elérte a Beatport toplista első helyét, és a legtöbbet játszott track volt a 2014-es Ultra Music Festivalon, a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválján. A 2014-es tomorrowlanden Nicky Romero először rakta be nagyközönség előtt a Tom Swoon-nal közös számukat a Rico and Miella duó vokáljával készült Ghost-ot. Nicky Romero azóta is rendszeresen játssza ezt a számot. Havi podcastjuk az X-hour.

Híres munkáik még David Guetta: Lovers on the Sun-jához, a Sultan + Ned Shepard duó All These Roads-ához és a Cash Cash Surrenderéhez készített remixek. A híres zenéik közé tartozik a 2015.12.21.-én megjelent Harmony című zene, melyben Nicky Romero is segédkezik. A Beatport ranglistán a legjobb 60 között debültált.

Crazibiza

2012-ben törtek be a zene életbe és azóta több, mint 300 megjelenéssel és remixszel a világ legismertebb label-jeinél (Defected, Ushuaia, Pacha, Ministry of Sound, Hed Kandi, PornoStar Records) a Crazibiza az egyik legkreatívabb duó napjainkban. Jegyzi őket a Beatport mint 11-szeres “Best Remixers of 2014 / 2016” és No.1 Beatport House Chart.

A stúdiómunkáik mellett gyilkos sűrűséggel túrnéznak, 150 fellépés, mely lefedi Európát, Új Zélandot, Kínát, Hong-Kongot, Japánt, Dél-Koreát, Oroszországot, Dubait, Mexikót, Argentínát, Kolumbiát és az összes USA nagyvárost.

Jumodaddy

JumoDaddy, az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tizenöt éves színapdi és stúdió rutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb DJ-producere, aki stiláris megkötöttségek nélkül mozog az basszus zene, a latin ritmusok, a pop, és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között. A külföldi DJ szcéna olyan nagyjai játszák dalait mint pl. Skrillex, Diplo, Dillon Francis vagy Afrojack. A hazai piacon saját zenekarai mellett olyan zenekarokkal dolgozott együtt mint pl. a Halott Pénz, a Margaret Island, a Brains, Lotfi Begi vagy Bye Alex. Három éven át volt a Petőfi Rádió DJ-szerkesztő-músorvezetője, a Dj Szövetség – Ballantines Music Awards háromszoros nyertese az “ungerground hazai dj” kategóriában. A 2018-as Petőfi Zenei Díj nyertese az év DJ-je kategórában. Többszörös Fonogram díj jelölt.

Szabó Ádám

Szabó Ádám 2001-ben, az akkoriban még Fruity Loops-nak ismert zeneszerkesztő 3. verzióját használta legelőször, és azutan sem váltott, a már FL Studio 20-nak ismert DAW szoftverről. Egy Image-Line remix versenyt is megnyert, aminek köszönhetően Alpha tesztelő lett, így a program készitőivel is szoros kapcsolatban áll. Az FL Studio 12, és a legújabb FL Studio 20 verziókban is az ő projektjei lettek a program nyitózenei. Az “Adam Szabo & Johnny Norberg – I Wanna Be”, valamint “Adam Szabo & Johan Vilborg feat. Johnny Norberg – Knock Me Out” alkotások mind megtalálhatók a Demo project mappában. Ezen kívül a 5x világ legjobb Dj-jének választott Armin Van Buuren Dj éves mix lemezén (A State of Trance) is többször feltűnt alkotásaival. Ezen felül saját programozású szintetizátorairól is híres mint Jp8k vagy a Viper szintetizátor. A világ egyik legjobb Sound Designerének tartják.

Oktatóinkkal, vendégelőadóinkkal készült interjúk

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj extra kedvezményeinkből!