Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Bemutatkozó képzés- Bevezetés a modern zeneszerkesztés világába

Kezdés: 2024. április 6. 10:00-15:00 szombat

A képzés telítettsége

7 szabad hely

Időpont

2024. április 6. 10:00-15:00 szombat

Időtartam

1 nap, 5 óra.

Maximális létszám

15 fő

Ár

20 000 Ft

A képzés árát beszámítjuk bármely más képzésünkre

Oktatóink

Németh Balázs

Németh Balázs

Vezető oktató
Révész Dániel

Révész Dániel

FL Studio oktató

A képzésről

Érdekel a zeneszerkesztés, a zeneszerzés? Nem tudod felmérni, érdemes-e egyáltalán belevágnod és ha igen, akkor ehhez mire lenne szükséged? Gyere el bevezető zeneszerkesztés képzésünkre! Ismerkedj meg tanárainkkal! Bemutatjuk képzéseinket! Nem ismered a szoftvereket? Végigjárjuk a zeneírás teljes folyamatát! Bemutatjuk zenei képzéseinket! A képzés árát később – ha eljössz további képzésekre – beszámítjuk azoknak az árába. Biztosítunk neked egyedi hangmintákat, amivel elkezdheted az otthoni zeneszerkesztést. Új stúdiónk készen áll arra, hogy használatba vedd! Ableton Live és FL studio zeneszerkesztés témakörben járjuk körbe az iskola képzéseit!
nap
óra
perc
másodperc

KÜLÖNLEGES 6990 FT-OS AJÁNLAT LEJÁR

nap
óra
perc
másodperc

Témakörök

MIXING / MASTERING

Kozák Szabolcs bemutatja nektek egyik szerzeményének lekeverését! Megismerhetitek a megfelelő hangerő arányok beállítását illetve a kompresszorok, delayek, reverbek, EQ megfelelő használatát egy zenei projekt bemutatásán keresztül.

SOUND DESIGN

Németh Balázs bemutatja, hogyan lehet az új hangokat létrehozni szintetizátorok segítségével! Bemutatásra kerül, hogyan kell különböző szintetizátorokkal, mint például a Sylenth, SpireSerum segítségével egyedi hangszíneket létrehozni.

ZENEELMÉLET

Németh Balázs bemutatja, mitől lesz hangzatos egy dallam! A különböző akkordmenetek és harmónia menetek hogyan képeznek összefüggő zenei egységeket. Megismerkedhettek olyan fogalmakkal, mint például a skála, hangközök, akkordok. Bemutatásra kerülnek az olyan akkord típusok mint a triádok a sus2, sus4-es akkordok.

ZENEFELÉPÍTÉS/REMIXING

Révész Dániel és Kozák Szabolcs bemutatják egy zenéjüknek a felépítését. Megismerhetitek, hogyan kell különböző zenei egységeket mint például a verse, drop, break összekötni. Választ találtok arra, hogyan lehet fokozni a droppot vagy mi fog történni a táncparketten, ha bizonyos zenei elemeket másképp használtok, mint ahogy azt a közönség megszokta.

Végzőseink munkái és vélemények az iskolánkról

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj extra kedvezményeinkből!