Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Bevezetés a modern zeneszerkesztés és DJ-zés világába

Kezdés: 2024. július 20. 10:00-15:00 szombat

A képzés telítettsége

10 szabad hely

Időpont

2024. július 20. 10:00-15:00 szombat

Időtartam

1 nap, 5 óra.

Maximális létszám

15 fő

Ár

Original price was: 20 000 Ft.Current price is: 6 990 Ft.

A képzés árát beszámítjuk bármely más képzésünkre

Oktatóink

Németh Balázs

Németh Balázs

Vezető oktató
Révész Dániel

Révész Dániel

FL Studio oktató
Kása Balázs

Kása Balázs

Dj oktató

A képzésről

Érdekel a zeneszerkesztés és Dj-zés? Nem tudod felmérni, érdemes-e egyáltalán belevágnod és ha igen, akkor ehhez mire lenne szükséged? Gyere el bevezető zeneszerkesztés és Dj-zés képzésünkre! Ismerkedj meg tanárainkkal! Bemutatjuk képzéseinket! Nem ismered a szoftvereket? Végigjárjuk a zeneírás és Dj-zés teljes folyamatát! Bemutatjuk zenei képzéseinket! A képzés árát később – ha eljössz további képzésekre – beszámítjuk azoknak az árába. Biztosítunk neked egyedi hangmintákat, amivel elkezdheted az otthoni zeneszerkesztést. Új stúdiónk készen áll arra, hogy használatba vedd! Ableton Live és FL studio, Rekordbox témakörben járjuk körbe az iskola képzéseit!

nap
óra
perc
másodperc

KÜLÖNLEGES 6990 FT-OS AJÁNLAT LEJÁR

nap
óra
perc
másodperc

Témakörök

Dj képzés bemutatása

Katona Kornél, Kása Balázs bemutatja nektek hogyan működik a Dj pult, milyen mixelési technikák vannak. A különböző stílusok keverése is szóba kerül valamint a különböző Dj szoftvereket is bemutatjuk (rekordbox) a teljesség igénye nélkül.  

Dj eszközök bemutatása

Iskolánkban található eszközökkel tudtok megismerkedni. Lehetőségetek lesz kipróbálni teljes eszközparkunkat. Pioneer A9 keverő, CDJ-3000.es lejátszók, CDJ-2000 nexus2-es lejátszók.  Pioneer XDJ-XZ, Pioneerd XDJ-RX2. Pioneer FLX-4 Különböző Denon eszközök

MIXING / MASTERING

Kozák Szabolcs bemutatja nektek egyik szerzeményének lekeverését! Megismerhetitek a megfelelő hangerő arányok beállítását illetve a kompresszorok, delayek, reverbek, EQ megfelelő használatát egy zenei projekt bemutatásán keresztül.

SOUND DESIGN

Németh Balázs bemutatja, hogyan lehet az új hangokat létrehozni szintetizátorok segítségével! Bemutatásra kerül, hogyan kell különböző szintetizátorokkal, mint például a Sylenth, SpireSerum segítségével egyedi hangszíneket létrehozni.

ZENEELMÉLET

Németh Balázs bemutatja, mitől lesz hangzatos egy dallam! A különböző akkordmenetek és harmónia menetek hogyan képeznek összefüggő zenei egységeket. Megismerkedhettek olyan fogalmakkal, mint például a skála, hangközök, akkordok. Bemutatásra kerülnek az olyan akkord típusok mint a triádok a sus2, sus4-es akkordok.

ZENEFELÉPÍTÉS/REMIXING

Révész Dániel és Kozák Szabolcs bemutatják egy zenéjüknek a felépítését. Megismerhetitek, hogyan kell különböző zenei egységeket mint például a verse, drop, break összekötni. Választ találtok arra, hogyan lehet fokozni a droppot vagy mi fog történni a táncparketten, ha bizonyos zenei elemeket másképp használtok, mint ahogy azt a közönség megszokta.

Végzőseink munkái és vélemények az iskolánkról

Dj képzésünk bemutatása és vélemények az iskolánkról

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj extra kedvezményeinkből!