Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

FL STUDIO, ABLETON ALAPOZÓKÉPZÉS

Kezdés: Hétvégi csoport 2024. július 13. 10:00-14:00 szombat vagy
Hétköznapi csoport 2024. július 16. 18:00-22:00 kedd

A képzés telítettsége

3 szabad hely

Időpont

Hétvégi csoport 2024. július 13. 10:00-14:00 szombat vagy
Hétköznapi csoport 2024. július 16. 18:00-22:00 kedd

Időtartam

6 hét, heti 1 alkalom 4 órában. Kedden 18:00-kor vagy szombaton 14:00-kor

Maximális létszám

10 fő

Ár

110 000 Ft

Használt szoftverek

FL Studio, Ableton Live szoftvereket biztosítjuk a tanfolyam alatt

Oktatóink

Németh Balázs

Németh Balázs

vezető oktató
Révész Dániel

Révész Dániel

oktató

A képzésről

A Sonic School Fl studio tanfolyam a zenei producer modul képzésére készíti fel a hallgatókat! A képzést sikeresen teljesített hallgatók teljes képet kapnak az Ableton Live és az FL Studio szoftverekről! Képessé válnak magabiztosan összerakni egyszerűbb zenei műveket. Megismerik a modern zeneszerkesztés alapjait.

Fl studio tanfolyam beiratkozáshoz szűkséges: az alapszoftver előzetes beszerzése (demó verziókat mi is tudunk biztosítani), illetve ajánlott laptop – ha nem rendelkezel vele, otthoni számítógép is megteszi – és egy pendrive, amire a házi feladatokat kioszthatjuk!

nap
óra
perc
másodperc

Témakörök

Maximális létszám

Kozák Szabolcs bemutatja nektek egyik szerzeményének lekeverését! Megismerhetitek a megfelelő hangerő arányok beállítását illetve a kompresszorok, delayek, reverbek, EQ megfelelő használatát egy zenei projekt bemutatásán keresztül.

Sound Desgin

Németh Balázs bemutatja, hogyan lehet az új hangokat létrehozni szintetizátorok segítségével! Bemutatásra kerül, hogyan kell különböző szintetizátorokkal, mint például a Sylenth, SpireSerum segítségével egyedi hangszíneket létrehozni.

Zeneelmélet

Németh Balázs bemutatja, mitől lesz hangzatos egy dallam! A különböző akkordmenetek és harmónia menetek hogyan képeznek összefüggő zenei egységeket. Megismerkedhettek olyan fogalmakkal, mint például a skála, hangközök, akkordok. Bemutatásra kerülnek az olyan akkord típusok mint a triádok a sus2, sus4-es akkordok.

Zeneépítés/remixing

Révész Dániel és Németh Balázs bemutatják egy zenéjüknek a felépítését. Megismerhetitek, hogyan kell különböző zenei egységeket mint például a verse, drop, break összekötni. Választ találtok arra, hogyan lehet fokozni a droppot vagy mi fog történni a táncparketten, ha bizonyos zenei elemeket másképp használtok, mint ahogy azt a közönség megszokta.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj extra kedvezményeinkből!

Végzőseink munkái és vélemények az iskolánkról