Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

ZENEI PRODUCER KÉPZÉS

Kezdés: Hétvégi csoport: 2024. május 25. szombat 14:00-18:00
Hétköznapi csoport:2024. május 27. hétfő 18:00-22:00

A képzés telítettsége

10 szabad hely

Időpont

Hétvégi csoport: 2024. május 25. szombat 14:00-18:00
Hétköznapi csoport:2024. május 27. hétfő 18:00-22:00

Időtartam

90 óra 5 hónap hétvégi és hétköznapi csoportok

Maximális létszám

20 fő

Ár

300 000 Ft

Részletfizetés esetén: 2 x 160.000 Ft

Oktatóink

Németh Balázs
Vezető oktató

Németh Balázs

Révész Dániel
FL Studio oktató

Révész Dániel

A képzésről

Ha érdekel a zeneírás és szeretnéd megtanulni miként hozhatsz létre modern tánczenéket, akkor ezt a képzést válaszd. A zenei producer képzésen megtanulhatod nem csak az elméletet, de a gyakorlati alapokat is elsajátíthatod, sőt a mélyére is áshatsz az egész zeneírás világának

A képzésen résztvevőknek lehetősége nyílik még 1 hónapon keresztül ingyenesen, megadott időpontokban konzultációkra járni és a sikeres vizsgára felkészülni.

nap
óra
perc
másodperc

Témakörök

Mixing/mastering

A Mixing Mastering képzésen megtanítunk a professzionális lekeverésre. Képessé válsz magabiztosan lekeverni bármilyen zenei számot. A képzés célja, hogy a következő szintre fejleszd zenéd a megfelelő hangzás elérésével. A zeneiparban már nagy tapasztalatot szerzett oktatók fogják megmutatni neked lépésről lépésre egy zenei mű lekeverését (mixing) és Masterelését!

Sound design/hangszín programozás

A Sound Design képzésen bemutatásra kerül a hangképzés teljes folyamata. Több professzionális szoftver és analog szintetizátor segítségével, minden olyan hang kikeverését végigvesszük, ami a mai elektronikus zenében alapvető és fontos! A képzés végeztével  önállóan tudsz létrehozni hangokat/hangszíneket szintetizátorok segítségével.

Zeneelmélet

A kurzus alatt megismerkedhetsz a zeneeémélet alapjaival és elsajátíthatod a zeneszerzés főbb technikáit, amelyeket minden producer használ. A tanfolyam során betekintést nyerhetsz a tudatos zeneszerzés folyamatába és megtudhatod, milyen közös vonásokkal rendelkeznek a leghíresebb dalok. A kurzus alatt fejlesztjük a zenei gondolkodást és alapot képzünk arra, hogy a megfelelő formába önthesd kreatív ötleteid!

Zenefelépítés/remixing

A zenei felépítésen egy komplett zeneszámot rakunk össze meglévő elemekből! A képzés célja a különböző zenei stílusok elemzése és felépítési struktúrák újratervezése. A zenék egyes elemeinek érdemi vizsgálata. Meglévő zene remixelése.

Vizsgafelkészítő

Miután az összes modult végigjártad lehetőséged nyílik a vizsgára. A vizsgát vizsgabizottság előtt kell tenned, egy teljes zenét kell összeraknod. Ennek összerakásában ad segítséget a vizsgafelkészítő. A készülő munkákat átnézzük és tanácsokat adunk, arra hogyan javítsd a sikeres vizsga érdekében.

Végzőseink munkái és vélemények az iskolánkról

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj extra kedvezményeinkből!