A Pro-X keverő a legjobb DJ Stream keverő

[av_textblock fold_type=” fold_height=” fold_more=’Olvass tovább’ fold_less=’Read less’ fold_text_style=” fold_btn_align=” textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” fold_overlay_color=” fold_text_color=” fold_btn_color=’theme-color’ fold_btn_bg_color=” fold_btn_font_color=” size-btn-text=” av-desktop-font-size-btn-text=” av-medium-font-size-btn-text=” av-small-font-size-btn-text=” av-mini-font-size-btn-text=” fold_timer=” z_index_fold=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ktctyltr’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
A pandémia óta sokan gondolkodnak stream-es megoldásokon. Az egyre elterjettebb megoldások közül mutanánk nektek egy alternatívát azoknak, akik inkább mobilról streamelnének. A Roland Go: A Pro-X keverő, az egyik legjobb választás a DJ élő közvetítéshez, amit egyszerűen a telefonodról indítasz.

pro-X keverő

A legjobb és a legegyszerűbb módszer ahhoz, hogy elkezdj dj műsort streamelni, az az, ha egyszerűen a telefonod használod. Sokkal jobb kamerája van, mint a legtöbb egyszerű webkamerának és az összes technikai szolgáltatás adott ahhoz, hogy elkezd a steramelést a Youtubeon, Twitchen, Mixcloudon vagy akárhol, így a legjobb hangzású lesz minden élő közvetítéskor.

Pro-x keverő tulajdonságok

Az egyetlen probléma az audióval van. Itt jön képbe a Roland’s Go:Mixer Pro-X keverő. Nagy a fejlődés a tavalyi évi modellhez képest.

A  PRO-X keverő könnyen kezelhető, még akkor is, ha egyszemélyes műsorról van szó. Minden olyan bemenettel rendelkezik, amire szükséged van a mikrofonhoz, egy hangszerhez vagy mindkettőhöz. A hangerő és egyéb kezelőszervek egyértelműen meg vannak jelölve, és könnyen megtalálhatók. A Loop Back funkcióval pedig egyszerűen lejátszható előadásokat rögzíthetsz, az eszköz zenei könyvtárából származó dalokkal.
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’További információ’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ label_display=” link=’manually,https://sonicschool.hu/dj-tanfolyam/’ link_target=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ktcu1jtg’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
Érdekel a Dj-zés? Jelentkezz honlapunkon
[/av_promobox]

[av_textblock fold_type=” fold_height=” fold_more=’Olvass tovább’ fold_less=’Read less’ fold_text_style=” fold_btn_align=” textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” fold_overlay_color=” fold_text_color=” fold_btn_color=’theme-color’ fold_btn_bg_color=” fold_btn_font_color=” size-btn-text=” av-desktop-font-size-btn-text=” av-medium-font-size-btn-text=” av-small-font-size-btn-text=” av-mini-font-size-btn-text=” fold_timer=” z_index_fold=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ktctz164′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

PRO-X csatlakozók

Amennyiben más zenészekkel lépsz fel, sokoldalú bemenetválasztékával gitárt vagy basszust, XLR mikrofont, mono/sztereó hangszert csatlakoztathatsz a helyszíni előadások keveréséhez és rögzítéséhez.

A Roland innovatív multimédiás termékei és elektronikus hangszerei közel 50 éven keresztül inspirálták a műfajmeghatározó alkotókat szerte a világon. GO: A MIXER PRO-X folytatja ezt a hosszú hagyományt, minőségi megoldást kínálva kreatív lehetőségeinek teljes feltárásához.

A legtöbb iOS- vagy Android -eszközhöz való csatlakozáshoz szükséges kábelekkel rendelkezik. Digitálisan csatlakoztathat USB-C vagy Lightning eszközökhöz, vagy analóg lehet a TRRS kábellel.

A készüléket a mobiltelefonodról is töltheted, vagy több mint négyórányi üzemidőt használhatsz elemekkel.

Van még egy beépített állvány a telefonhoz, ha használni szeretnéd a kamera elhelyezéséhez.

A teljes specifikáció a Roland weboldalán. Az egység 2021 augusztusában már kapható, 150 dolláros áron.
[/av_textblock]

Megosztás:

További bejegyzések