Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Mixed In Key 10

Mixed in key 10

A Mixed In Key – az eredeti DJ kulcsfelismerő szoftver kiadta a program 10. verzióját. A szoftver minden eddiginél jobban tudja bekategorizálni a zenéket zenei kulcsok szerint, illetve a Rekordbox támogatását is élvezhetjük. Már minden komolyabb zeneiszoftvert támogat, így minden kontroleren élvezhetjük áldásos hatását.mixed in key

A Mixed In Key egy olyan alkalmazás, amely felismeri a zenei gyűjtemény kulcsát, és úgy írja bele a fájlokba, hogy a DJ szoftver vagy rendszer olvasni tudja. Ez nem csak egy kulcsfelismerő szoftver: egy nagyon alkalmas ID3 címkeszerkesztővel van felszerelve, és a számok „energiaszintjét” is méri. Minden dal 1-10-ig rangsorolt attól függően, hogy mennyire táncos. Készíts lejátszási listákat, ahol a kedvenc zenéid vannak csoportosítva! Tedd az összes chillout dalt egy másik lejátszási listába! Képes leszel a megfelelő dalt a megfelelő időben játszani. Az energiaszint-felismerés megkönnyíti a lejátszási listák létrehozását.

 

Senki sem szereti az olyan MP3 fájlokat, amelyek tele vannak ócska megjegyzésekkel és egyéb haszontalan információkkal. A Mixed In Key megtisztítja a zenefájlokat, így csak a legfontosabb információk jelennek meg a laptopon vagy a CDJ-n. Mixed In Key 10 érdemes megvenni?

 

Míg a DJ szoftverek manapság képesek elemezni a zenei kulcsokat, a Mixed In Key még mindig a legpontosabb és legkorszerűbb program erre. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amik segítenek egy profi DJ-nek jobban elvégezni ezt a létfontosságú feladatot. Hatalmas előnye, hogy „platformfüggetlen”. Ha két vagy három különböző DJ rendszeren játszik a Mixed In Key segítségével, akkor a zeneszámok legfontosabb adatai mindig ugyanazok maradnak.

 

Szeretnéd pillanatok alatt felderíteni a lemez legjobb részét? A Mixed In Key automatikusan javasol és tárol műsorszámonként akár 8 cue-pontot, így sok időigényes cue-pont keresésének idejét takaríthatod meg, és több órányi előkészítési időt a szoftverben. Bár már nem elengedhetetlen, ha sokat kevered a kulcsokat, vagy több DJ rendszert használsz, mindenképpen nézd meg. A Mixed In Key 10 Mac és Windows rendszerhez készült, és 58 vagy 39 dollárért kapható frissítéskor. További információ a Mixed In Key weboldalán.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapj extra kedvezményeinkből!

Megosztás:

További bejegyzések