Mixed In Key 10

[av_textblock fold_type=” fold_height=” fold_more=’Olvass tovább’ fold_less=’Read less’ fold_text_style=” fold_btn_align=” textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” fold_overlay_color=” fold_text_color=” fold_btn_color=’theme-color’ fold_btn_bg_color=” fold_btn_font_color=” size-btn-text=” av-desktop-font-size-btn-text=” av-medium-font-size-btn-text=” av-small-font-size-btn-text=” av-mini-font-size-btn-text=” fold_timer=” z_index_fold=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ktcvra5m’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
A Mixed In Key – az eredeti DJ kulcsfelismerő szoftver kiadta a program 10. verzióját. A szoftver minden eddiginél jobban tudja bekategorizálni a zenéket zenei kulcsok szerint, illetve a Rekordbox támogatását is élvezhetjük. Már minden komolyabb zeneiszoftvert támogat, így minden kontroleren élvezhetjük áldásos hatását.Mixed in key 10

A Mixed In Key egy olyan alkalmazás, amely felismeri a zenei gyűjtemény kulcsát, és úgy írja bele a fájlokba, hogy a DJ szoftver vagy rendszer olvasni tudja. Ez nem csak egy kulcsfelismerő szoftver: egy nagyon alkalmas ID3 címkeszerkesztővel van felszerelve, és a számok „energiaszintjét” is méri.

Minden dal 1-10-ig rangsorolt attól függően, hogy mennyire táncos. Készíts lejátszási listákat, ahol a kedvenc zenéid vannak csoportosítva. Tedd az összes chillout dalt egy másik lejátszási listába. Képes leszel a megfelelő dalt a megfelelő időben játszani. Az energiaszint-felismerés megkönnyíti a lejátszási listák létrehozását.

Senki sem szereti az olyan MP3 fájlokat, amelyek tele vannak ócska megjegyzésekkel és egyéb haszontalan információkkal. A Mixed In Key megtisztítja a zenefájlokat, így csak a legfontosabb információk jelennek meg a laptopon vagy a CDJ-n.
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’További információ’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ label_display=” link=’manually,https://sonicschool.hu/dj-tanfolyam/’ link_target=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ktcvsgot’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
Ha szeretnéd megtanulni a harmónikus mixelést jelentkezz iskolánkba!
[/av_promobox]

[av_textblock fold_type=” fold_height=” fold_more=’Olvass tovább’ fold_less=’Read less’ fold_text_style=” fold_btn_align=” textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” fold_overlay_color=” fold_text_color=” fold_btn_color=’theme-color’ fold_btn_bg_color=” fold_btn_font_color=” size-btn-text=” av-desktop-font-size-btn-text=” av-medium-font-size-btn-text=” av-small-font-size-btn-text=” av-mini-font-size-btn-text=” fold_timer=” z_index_fold=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ktcvr2d5′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Mixed In Key 10 érdemes megvenni?

Míg a DJ szoftverek manapság képesek elemezni a zenei kulcsokat, a Mixed In Key még mindig a legpontosabb és legkorszerűbb program erre. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amik segítenek egy profi DJ-nek jobban elvégezni ezt a létfontosságú feladatot.

Hatalmas előnye, hogy „platformfüggetlen”. Ha két vagy három különböző Dj rendszeren játszik a Mixed In Key segítségével, akkor a zeneszámok legfontosabb adatai mindig ugyanazok maradnak.

Szeretnéd pillanatok alatt felderíteni a lemez legjobb részét? A Mixed In Key automatikusan javasol és tárol műsorszámonként akár 8 cue pontot, így sok időigényes cue-pont keresésének idejét takaríthatod meg, és több órányi előkészítési időt a szoftverben.

Bár már nem elengedhetetlen, ha sokat kevered a kulcsokat, vagy több Dj rendszert használsz, mindenképpen nézd meg.

A Mixed In Key 10 Mac és Windows rendszerhez készült, és 58 vagy 39 dollárért kapható frissítéskor. További információ a Mixed In Key weboldalán.
[/av_textblock]

Megosztás:

További bejegyzések