A pandémia óta sokan gondolkodnak stream-es megoldásokon. Az egyre elterjettebb megoldások közül mutanánk nektek egy alternatívát azoknak, akik inkább mobilról streamelnének. A Roland Go: A Pro-X keverő,  az egyik legjobb választás a DJ élő közvetítéshez, amit egyszerűen a telefonodról indítasz.

pro-X keverő

A legjobb és a legegyszerűbb módszer ahhoz, hogy elkezdj dj műsort streamelni, az az, ha egyszerűen a telefonod használod. Sokkal jobb kamerája van, mint a legtöbb egyszerű webkamerának és az összes technikai szolgáltatás adott ahhoz, hogy elkezd a steramelést a Youtubeon, Twitchen, Mixcloudon vagy akárhol, így a legjobb hangzású lesz minden élő közvetítéskor.

Pro-x keverő tulajdonságok

Az egyetlen probléma az audióval van. Itt jön képbe a Roland’s Go:Mixer Pro-X keverő. Nagy fejlődés a tavalyi évi modellhez képest.

A  PRO-X keverő könnyen kezelhető, még akkor is, ha egyszemélyes műsorról van szó. Minden olyan bemenettel rendelkezik, amire szükséged van a mikrofonhoz, egy hangszerhez vagy mindkettőhöz. A hangerő és egyéb kezelőszervek egyértelműen meg vannak jelölve, és könnyen megtalálhatók. A Loop Back funkcióval pedig egyszerűen lejátszható előadásokat rögzíthetsz, az eszköz zenei könyvtárából származó dalokkal.

Érdekel a Dj-zés? Jelentkezz honlapunkon

PRO-X csatlakozók

Amennyiben más zenészekkel lépsz fel, sokoldalú bemenetválasztékával gitárt vagy basszust, XLR mikrofont, mono/sztereó hangszert csatlakoztathatsz a helyszíni előadások keveréséhez és rögzítéséhez.

A Roland innovatív multimédiás termékei és elektronikus hangszerei közel 50 éven keresztül inspirálták a műfajmeghatározó alkotókat szerte a világon. GO: A MIXER PRO-X folytatja ezt a hosszú hagyományt, minőségi megoldást kínálva kreatív lehetőségeinek teljes feltárásához.

A legtöbb iOS- vagy Android -eszközhöz való csatlakozáshoz szükséges kábelekkel rendelkezik. Digitálisan csatlakoztathat USB-C vagy Lightning eszközökhöz, vagy analóg lehet a TRRS kábellel.

A készülék a mobiltelefonodról is töltheted, vagy több mint négy órányi üzemidőt használhatsz elemekkel.

Van még egy beépített állvány a telefonhoz, ha használni szeretnéd a kamera elhelyezéséhez.

A teljes specifikáció a Roland weboldalán, az egység 2021 augusztusában már kapható, 150 dolláros áron.