Facebook DJ-ként mit tegyek ki? Tippek és trükkök.

[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-3m9h5u’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
A Facebook nagyon hasznos lehet, ha a DJ profilodat szeretnéd építeni, a kérdés az, hogy hogyan érdemes csinálni az építkezést. A 21. században élünk egy információs társadalomban, így nyilván az egy egyik legfontosabb platform, ahol az induláshoz meg kell jelennünk. Nem árt azonban vigyázni: bár mindenki azonnal be szeretne törni, a spammelést azonban kerülni kell. Adódik a kérdést: akkor mégis hogyan jönnek az eredmények, hogy fejlődik a profil? Kevés tartalommal is meg lehet csinálni?

A cikkben ezekre a kérdésekre (is) keressük a választ. Bemutatjuk az alapvető szabályokat, amelyek nem feltétlenül csak a Facebookra érvényesek.

A hármas szabály

facebook hármasság

Alapvetően három különböző típusú tartalmat tehetsz ki a Facebookra. A három típus egymást erősíti, külön oda kell figyelni, hogy a kapocs közöttük minél erősebb legyen. A legfontosabb azonban, hogy ne a személyes profilodat használd erre a célra, hanem hozz létre egy külön oldalt (tehát nem személyes profilt) és azzal népszerűsíts.
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’További információk’ link=’manually,https://sonicschool.hu/dj-tanfolyam/’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue801′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ av_uid=’av-2fp74i’ admin_preview_bg=”]
Tetszik a poszt, érdekel, hogy hogyan legyél ismert producer/DJ? Iratkozz be az egyik DJ-tanfolyamunkra!
[/av_promobox]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-32s68y’ admin_preview_bg=”]

Népszerűsítés

Ez az a tartalom, amit alapvetően vár az ember. Az oldal tulajdonosa önmagát promózza. Linkeld be a mixeid, fellépéseid, és nyilván a következő fellépéseidet se hagyd ki. Ha készítesz podcastokat, akkor azoknak is itt a helyük. Minden ami rólad szól, az jöjjön. De ne mindig csak te folyj a csapból is, ez önmagában nem vezetne eredményre. Szükséges van egy második elemre is.

Facebook megosztás

A net tele van érdekességgel, cikkekkel, kutyás, cicás videókkal, mixekkel, fesztivál hírekkel és a beszámolókkal. Érdemes az általad képviselt irányzatnak megfelelő tartalmakat megosztani. Külön értékkel bír, ha egy-egy rendezvényen személyesen is részt vettél, még ha nem is fellépőként. A legfontosabb itt az, hogy bizalmat kelts azzal, hogy jó és érdekes tartalmat osztasz meg. A bizalom mindig ki fog fizetődni.

Facebook interakció

Az emberek kérdéseire válaszolva és úgy, hogy te magad is kérdéseket teszel fel, életet vihetsz a profilodba. Nem csak passzív szemlélők lehetnek az oldaladon, hanem egy élő valamit olvashatnak és kapcsolatba léphetnek vele. A szociális hálód fejlesztése az egész karrieredben fontos, megkerülhetetlen feladat. Az emberek általában szeretnek szocializálódni, erre meg kell adni nekik a lehetőséget.

facebook háló

Rendszeresen készíts, ossz meg tartalmat és építs kapcsolatot az olvasókkal. A nehéz rész az, hogy ráérezz az egyensúlyra. Nincsenek pontos számok, arányok, a közönségtől függ minden. Van, amikor a pörgés előnyösebb, máskor pedig a kevesebb néha több bölcsesség érvényesül. A leggyakoribb hiba is pont ebből fakad. Az elképzelésüket mereven követik a profilt kezelők, nem figyelve a közönség visszajelzéseire és a változásokra. Reagálj a jelzésekre, így biztosan jó eredményeket fogsz elérni!

Nem szabad elfelejteni, hogy az internet nem csak a Facebookból áll. Ahhoz, hogy profizmust sugallj, weblapra is szükséged lehet, a fentebb leírt alapelvek itt is érvényesek. Arról, hogy mire kell figyelni és hogyan érdemes a weboldalt felépíteni, az itt elérhető cikkünkben olvashatsz bővebben. Több platformon is lehet építkezni, amihez adalékként javasoljuk a blogon megjelent írásokat. Sikeres munkát kívánunk!
[/av_textblock]

Megosztás:

További bejegyzések