Az 5 Traktor kontroller 2023-ban

Szeretnél vásárolni egy Traktor kontrollert vagy rendszert, de nem vagy biztos benne, hogy melyiket válaszd? Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi különbözteti meg a Traktor Pro szoftvert és a Traktor kontrollereket a többiektől. Felsorolujk az idei év öt legjobb Traktor kontrollerét, kezdőknek és haladóknak, magasabb és alacsonyabb árkategóriában egyaránt.

Ha 2023-ban Traktor kontrollert vagy rendszert szeretnél vásárolni, nem sok választási lehetőséged van, mivel a jelenlegi Traktor-márkájú felszerelés korlátozódik néhány termékre. Ennek ellenére van elég választék, ezért összegyűjtöttük kedvenc Traktor felszereléseinket, és elmagyarázzuk, miért választottuk őket.

 

1. Traktor kontroller: Traktor Kontrol S4 Mk3

Az 5 Traktor kontroller Traktor kontrol s4 mk3

A Native Instruments zászlóshajó négycsatornás kontrollerének harmadik frissítése, motoros Haptic Drive jogwheel-ekkel rendelkezik, amelyek simák, csendesek, és fantasztikusan érzik magukat forgás közben.:)

Ráadásul vannak rajta beépített effektek és Mixer FX vezérlők, beépített deck-kijelzők, és egy egyszerűsített teljesítményű pad-szakasz. Ha a Traktor feletti végső irányítást akarod egy olyan egységben, amely egy nagyobb DJ-szett központjában is helyet foglalhat (beleértve a külső lemezjátszók, médialejátszók stb. csatlakoztatásának lehetőségét), akkor ez az igazi.

Méltó frissítése a Traktor Kontrol S4 sorozatnak.

Ár: kb.: 350 000 Ft

 

2. Traktor Kontrol F1

Az 5 Traktor kontroller Traktor Kontrol F1

Traktor Kontrol F1 egy moduláris eszköz, amely lehetővé teszi a kézzel történő vezérlést (elsősorban a Traktor Remix Decks részeinek). Ha vonzónak találod a Traktor ötletét, mint egyfajta hibrid DJ-szoftver és Ableton Live vezérlő, amely lehetővé teszi egy Sampler-ekkel és Loop-okkal fűszerezett live act előadását, akkor ez a neked való.

Emellett finom vezérlést is biztosít a Traktor (most már hatástalan) eredeti Stems formátumához. A Traktor csapata ígérte, hogy v2-vel fog jelentkezni, olyan platformokkal összhangban, mint a Serato, vagy a Virtual DJ, és akkor ismét az ideális módja lesz a vezérlésüknek.

Ár: kb.: 70 000 Ft

 

[av_promobox button=’yes’ label=’Kattintson rám’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ label_display=” link=’manually,https://sonicschool.hu/dj-tanfolyam/’ link_target=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-2t211o’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
Ha kipróbálnád a kontrolered!
[/av_promobox]

 

Traktor kontroller: Traktor Kontrol S2 Mk3

Traktor kontroller: Traktor Kontrol S2 Mk3

A Traktor Kontrol S2 Mk3-nak nincsenek motorizált tárcsái, beépített kijelzői, és átfogó effektjei, mint a nagyobb testvérének, a Traktor Kontrol S4 Mk3-nak, de még mindig jó eszköz, amely ugyanolyan kiváló vezérlőket tartalmaz a Traktor Pro 3 Mixer FX-éhez.

Szintén megőrzi a nagyobb testvérére jellemző áramvonalas pad-ek elrendezését és általános megjelenését, ami egy szép, belépőszintű, kétcsatornás eszközt jelent a Traktor ökoszisztémájába. Egy masszív választás kezdő DJ-knek, és jó tartalék a fellépő profik számára.

Ár: kb.: 120 000 Ft

 

Traktor Kontrol Z1 + Traktor Kontrol X1 MkII

A Traktor Kontrol Z1 egy ultra-kompakt kétcsatornás szoftvermixer, vezérlő és hangkártya. Úgy kell elképzelni, mint egy normál kontroller „mixer” részét a „deck”-ek nélkül.

Eközben a Traktor Kontrol X1 MkII egy „deck és FX” vezérlő, ugyanolyan hosszú és vékony alakú, amely lehetővé teszi, hogy két deck-et, Loop-okat, Cue-kat, és effekteket vezéreljünk a szoftverben, valamint egy érintősávot is tartalmaz.

A kettőt kombinálva egy moduláris hordozható DJ rendszert kapunk, amelyet gyakorlatilag bárhol használhatunk (és akár egy F1-et is adhatunk hozzá).

Ár: kb.: 70 000 – 90 000Ft

Traktor kontroller: Traktor Kontrol S3

Traktor kontroller: Traktor Kontrol S3

Végül itt van a Traktor Kontrol S3, amelyet a Traktor Kontrol S4 Mk3 és a Traktor Kontrol S2 Mk3 között terveztek.

Bár (éppen úgy, mint a Kontrol S2 Mk3-nál) hiányoznak a Kontrol S4 átfogó effektjei, de négy csatornát és egy AUX bemenetet is kapott, hogy hasznosabb legyen a profi helyzetekben.

Az, hogy melyiket választjuk, attól függ, hogy szükségünk van-e a fent említett funkciókra az S2-höz képest, és azon, hogy árban valóban túl nagy-e az ugrás az S4-re. Ugyanis a legtöbb DJ számára egyértelműen az S4 lenne a jobb választás a kettő közül.

Ár: kb.: 200 000 Ft

Forrás: www.nativeinstruments.com

Szerző: Kopi

Megosztás:

További bejegyzések